Pomożecie zinterpretować wykres i czemu brak ovu??:(
-
Dziewczyny jak myslicie czemu ovu nie wystapila,i czemu moja temperatura ciagle spada? skonczylam zazywac luteine a okres sie nie pojawil, jedynie w trakcie jej zazywania mialam dwa dni z obfitszym brązowym plamieniem,ale tak sie pogubilam ze nie wiem czy mialam to traktowac jako okres?teraz zadnych plamien nie mam a temp spada,pomozcie prosze!!!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
agggga może spadek tempki zwiastuje nadejście @ bo po zakończeniu brania luteiny powinna się ona pojawic w ciągu tygodnia chyba...skoro masz wątpliwości i boisz się to najlepiej zrobisz jak pójdziesz do lekarza usg wszystko wyjaśni, pozdrawiam i 3maj się !
-
Wiem bo tak mialam w grudniu i odrazu po 2 dniach od odstawienia normlanie pojawil sie krwisty okres, a tutaj pod czas brania wystapily plamienia a gdy skonczylam wszystko ucichło i z odczuc nie wskazuje nic ze pojawi sie okres hmmm,spadajaca temp wyklucza ciaze, a wizyte mam za 2tyg dopiero;/
-
No wlasnie i teraz sama nie wiem jak ja mam to ocenić, czy moj organizm stwierdzil że śilniejsze brązowe plamienie to okres czy moze jeszcze mi sie pojawi zwykly krwisty,a jak sie nie pojawi krwisty to nie wiem czy mam uznac ze okresu nie dostałam czy jak, masakra przez te plamienia tak sie zakrecilam ze teraz juz nie wiemczy nowy cykl mi sie zaczal czy nie:((
-
Agggga pozostaje uzbroić się w cierpliwość do wizyty u ginekologa. Tylko on będzie w stanie powiedzieć jaka jest sytuacja.
Właściwie można to zinterpretować na dwa sposoby:
1. cykl bezmiesiączkowy (http://www.rodzina-naturalnie.home.pl/www/index.php/instrukcja/#cyklebezmiesiaczkowe)
Teoria mówi o fazie niższych i wyższych temperatur, ale trudno powiedzieć czy luteina nie "ogłupiła" organizmu.
2. plamienie należy interpretować, jako krwawienie śródcykliczne (http://www.rodzina-naturalnie.home.pl/www/index.php/instrukcja/#krwawienie)
Jednak bez względu na to czy jest to opcja pierwsza, czy druga - spadek temperatury daje nadzieję na zbliżającą się owulację. Czy dużym problemem będzie dla Ciebie ewentualne posiadanie dwóch cykli na jednym wykresie? -
Wykres nie jest taki rozjechany i jest tu jeszcze szansa na owu Przy PCO nieleczonym mozesz miec jedna dwie owulki na rok przy odrobinie szczescia wiecej Przy leczonym PCO owulacji powinno byc wiecej Tempka spadla byc moze na owulacje alenie widze pomiarow od piatku
-