X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywne testy a spadek temperatury
Odpowiedz

Pozytywne testy a spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cat Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, proszę o pomoc w sprawie, która trochę mnie niepokoi. Dziś jestem w 13 dniu po owulacji. Od prawdopodobnego spadku implementayjnego temperatura utrzymywała się ponad 37 stopni. W 11 i 12 dniu po owulacji robiłam testy z moczu i wyszły pozytywne. W 12 dniu zrobiłam też betę - wynik 100.46. W tym dniu zaczęła mi spadać temperatura, dziś jest już poniżej 37, czy to coś niepokojącego? Czy to oznacza, że zbliża się okres?

ckais65goza41cq9.png
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też w pierwszej ciąży temperatura zaczęła spadać 13 dni po owu ale w nastepnych dniach znowu strzeliła do góry. Na Twoim miejscu bym się nie przejmowała. Możesz zrobić betę żeby sprawdzić czy dobrze rośnie :)

Anet.kaa lubi tę wiadomość

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cat wrote:
    Witajcie, proszę o pomoc w sprawie, która trochę mnie niepokoi. Dziś jestem w 13 dniu po owulacji. Od prawdopodobnego spadku implementayjnego temperatura utrzymywała się ponad 37 stopni. W 11 i 12 dniu po owulacji robiłam testy z moczu i wyszły pozytywne. W 12 dniu zrobiłam też betę - wynik 100.46. W tym dniu zaczęła mi spadać temperatura, dziś jest już poniżej 37, czy to coś niepokojącego? Czy to oznacza, że zbliża się okres?

Cat i jak u Ciebie? wszystko ok?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ