X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywne testy owulacyjne a brak.okresu
Odpowiedz

Pozytywne testy owulacyjne a brak.okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pewne wątpliwości. Mam mało śluzu szyjkowego który jest cały czas biały bądź przezroczysty okres powinnam dostać 6 dni temu dziś wykonałam testy owulacyjne z głupoty w sumie i wyszły wszystkie pozytywne tak samo mocne krechy. Niedawno robiłam testy ciążowe i wyszły słabe kreski że prawie ich nie widać. Nie wiem co o tym myśleć. Miała któraś tak?

• Alunis Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam. 10 dpo test owulacyjny wyszedł mi pozytywny, a na ciążowym była ledwo zauważalna kreska. 2 dni później kreska na ciążowym była już wyraźniejsza... :)

Córeczka 13.03.2020 <3
    Jest i on 💕 24.06.2021r.
    atdcpiqv6jtb1fho.png

Mutacja czynnika V Leiden hetero.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ