Pozytywny test i spadek temperatury
-
Mam szanse na utrzymanie ciąży? dwa razy wyszedł mi pozytywny test ciążowy, jednak temperatura znacznie spadła. To jest mój 15 dpo. Mam szanse na utrzymanie ciąży?
To mój wykres:
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.htmlMama 2 i 3 w drodze ;)) lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
Dzięki wielkie. Niestety dziś dostałam okres, a więc nie utrzymało się. Rozpoczęłam właśnie nowy cykl. Tym razem będę łykała jakies ziółka w 2 fazie cyklu zapobiegające poronieniu.
Dziękuję za wsparcie. Tobie również powodzonka życze5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się udało! Kurczę, też miałam nadzieję, że jednak wszystko się utrzyma i będzie dobrze. Powodzenia!Obserwuję - nie planuję (jeszcze).
*** Zdiagnozowane PCOS z tendencją do powstawania torbieli czynnościowych. -
Ezia90 wrote:Moment, moment- to byłas w ciązy i poronilas? czy jak? nie rozumiem. To na przyklad- czysto hipotetycznie pytam: dana kobieta jest w ciazy i ani o tym nie wie i moze poronic ? i zaraz po tym moze miec kolejny okres?
To się nazywa ciąża biochemiczna i jest to około 70% wszystkich ciąż. Dochodzi do zapłodnienia, rośnie beta, ale natura dochodzi do wniosku, że coś jest nie tak (np. wrodzone wady zarodka etc.) i dochodzi do samoistnego poronienia, czyli przychodzi miesiączka. Dlatego testy poleca się robić po dacie spodziewanej miesiączki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 00:40
listek lubi tę wiadomość
-
Dokładnie tak, nie ma sensu robic wcześniej testów, dlatego już tak nie będę robić.
Ziółka znalazłam na tej stronie:
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21
Na razie piję zioła 4. NA PIERWSZĄ FAZĘ CYKLU.
Później zacznę pić: 5. NA DRUGĄ FAZĘ CYKLU - wzmacniająca produkcję progesteronu
Któraś z Was już je piła?
Znalazłam jeszcze coś takiego:
*Wzmacniająca mieszanka O. Sroki przeciwko poronieniom*Manieczka86 lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Ja w tym cyklu zaczęłam pic na pierwszą fazę i mi smakują jeszcze nic nie czuję ale do owulki jeszcze tydzień na drugą fazę jeszcze ni piłam ale też mam taki zamiarNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Mi też smakują. Całkiem niezłe Mam nadzieję, że i skuteczne5 inseminacji - 😔😔😔😔😔