"prawie" pozytywny test owulacyjny w 7 dc??
-
nick nieaktualnydziewczyny, czy któraś z Was również miała taką sytuację? w 6 dc zrobiłam sobie test owu ponieważ czułam ból owulacyjny test nie wyszedł pozytywny ponieważ kreska testowa była jaśniejsza od kontrolnej. Na nast dzień 7 dc testowa była już ciut ciemniejsza od tej z dnia poprzedniego, natomiast w 8 dc zaczęła blednąć i dziś 9 dc juz prawie jej nie widać..
Dodam że cykle mam 26-28 dni... czy lh jeszcze się podniesie???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kochana być może miałaś szybciej owulkę ale nie zawsze testy wskazują na to że ona była pozatym kreski muszą być 2 tak samo intensywne lub kreska testowa ciemniejsza wtedy jest pozytyw u mnie zawsze później testy pokazywały pozytyw a w tym cyklu o wiele szybciej były prawie równe kreski a później pozytywne i to mocno wejdź na mój wykres mam w opisach napisane o kresach i ogólnie owulacja była szybciej niż zwykle potwierdzone na usg kiedy pierwszy dzień test był pozytywny na usg miałam dojrzałe jajeczko owulację wyznaczyło na piątek ale myślę też że mogła być sobota ... w poniedziałek na usg jejeczka już nie było:) życzę powodzenia i testuj przez kolejne dni też ma znaczenie godz kiedy robisz test:)
AnBe lubi tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
Czasem jest tak, że organizm przygotowuje się do owulacji ale z różnych przyczyn do niej nie dochodzi, spróbuj dalej robić testy może owulacja się u Ciebie przesunęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 14:46
AnBe lubi tę wiadomość
-
Ja miałam tak podobnie w tamtym cyklu - tyle ze ja mam niedoczynnosc tarczycy - a tweyd podobno LH sie podwyzsza..i zawsze mam tak ze długo długo sa prawie pozytywne albo na zmiene prawie pozytywne ..i ewidentnie negatywne - dopieor później faktycznie wychodzi prawdziwy pozytyw
Rób dalej testy napewno sie wyjasniAnBe lubi tę wiadomość
-