Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Problem z określeniem.
Odpowiedz

Problem z określeniem.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta,
    mam pytanie, bo nie potrafię dobrze zinterpretować mojego wykresu. Dwa wcześniejsze były czytelne dla mnie w miarę, obecny to cyrk na kołach. Wczoraj powinnam dostać @, dziś brzuch mnie pobolewa, ale znacznie mniej, niż zazwyczaj, gdy nadchodzą czerwone dni. W dodatku temp. mam od 4 dni ponad 37,00. O co może chodzić?

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zrob test- nie jest zaznaczone na wykresie czy serduszkolwalas i kiedy wiec ciezko powiedziec cokolwiek, temperatura na @ moze spac w dniu miesiaczki lub nawet dzien po.

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaznaczyłam. Był to 24 i 25dc. Dziś jest 30dc. Ovu wypadało mi jakoś w okolicy 18-20dc. tak myślę. Był to akurat czas, kiedy nie miałam jak pilnować tempki i reszty.. :c

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ