X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Problem z określeniem.
Odpowiedz

Problem z określeniem.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta,
    mam pytanie, bo nie potrafię dobrze zinterpretować mojego wykresu. Dwa wcześniejsze były czytelne dla mnie w miarę, obecny to cyrk na kołach. Wczoraj powinnam dostać @, dziś brzuch mnie pobolewa, ale znacznie mniej, niż zazwyczaj, gdy nadchodzą czerwone dni. W dodatku temp. mam od 4 dni ponad 37,00. O co może chodzić?

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zrob test- nie jest zaznaczone na wykresie czy serduszkolwalas i kiedy wiec ciezko powiedziec cokolwiek, temperatura na @ moze spac w dniu miesiaczki lub nawet dzien po.

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaznaczyłam. Był to 24 i 25dc. Dziś jest 30dc. Ovu wypadało mi jakoś w okolicy 18-20dc. tak myślę. Był to akurat czas, kiedy nie miałam jak pilnować tempki i reszty.. :c

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ