Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Problem z określeniem.
Odpowiedz

Problem z określeniem.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta,
    mam pytanie, bo nie potrafię dobrze zinterpretować mojego wykresu. Dwa wcześniejsze były czytelne dla mnie w miarę, obecny to cyrk na kołach. Wczoraj powinnam dostać @, dziś brzuch mnie pobolewa, ale znacznie mniej, niż zazwyczaj, gdy nadchodzą czerwone dni. W dodatku temp. mam od 4 dni ponad 37,00. O co może chodzić?

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zrob test- nie jest zaznaczone na wykresie czy serduszkolwalas i kiedy wiec ciezko powiedziec cokolwiek, temperatura na @ moze spac w dniu miesiaczki lub nawet dzien po.

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaznaczyłam. Był to 24 i 25dc. Dziś jest 30dc. Ovu wypadało mi jakoś w okolicy 18-20dc. tak myślę. Był to akurat czas, kiedy nie miałam jak pilnować tempki i reszty.. :c

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ