X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Progesteron wysoki, beta nisko
Odpowiedz

Progesteron wysoki, beta nisko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malojka Znajoma

Wysłany: 20 stycznia, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na zlecenie lekarza wykonałam badania 7dpo, przy okazji (nie mogłam sobie odmówić 😅) wykonałam betę
    Wyniki
    Beta < 2.3 mlu/ml
    Progesteron 28,60 ng/ml
    Estradiol 189 pg/ml
    FSH 2,3 mlu/ml
    LH 3,3 mlu/ml

Wczoraj miałam mdłości i zwymiotowałam, gdzie w ogóle mi się to nie zdarza, a to się zdarzyło raz i tyle.
    Myślicie że coś może być na rzeczy? Lekarz podczas badania potwierdził owulację, ale że też powstała torbiel przy uwalnianiu i że się sama wchłonie.

Link do wykresu:

0623e8593e79ee5aa57272a5cb29f6b6.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia, 17:17

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ