X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Progesteron wysoki, beta nisko
Odpowiedz

Progesteron wysoki, beta nisko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malojka Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na zlecenie lekarza wykonałam badania 7dpo, przy okazji (nie mogłam sobie odmówić 😅) wykonałam betę
    Wyniki
    Beta < 2.3 mlu/ml
    Progesteron 28,60 ng/ml
    Estradiol 189 pg/ml
    FSH 2,3 mlu/ml
    LH 3,3 mlu/ml

Wczoraj miałam mdłości i zwymiotowałam, gdzie w ogóle mi się to nie zdarza, a to się zdarzyło raz i tyle.
    Myślicie że coś może być na rzeczy? Lekarz podczas badania potwierdził owulację, ale że też powstała torbiel przy uwalnianiu i że się sama wchłonie.

Link do wykresu:

0623e8593e79ee5aa57272a5cb29f6b6.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia, 17:17

• Runnerka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 7 d.p.o. mdłości z powodu ciąży są raczej niemożliwe, wtedy zazwyczaj zarodek nie jest jeszcze nawet zagnieżdżony.
    Progesteron masz ładny, ale ja miałam raz 39 7 d.p.o. a w ciąży nie byłam 😏 więc to niestety nie jest żaden wyznacznik.

🏃🏻‍♀️ 35
    AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
    Sono HSG 🆗
    Cykle regularne, owulacje potwierdzone
    Badania w 3 d.c. i 9 d.p.o 🆗
    Cytologia - NILM 🆗
    Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗

🏋🏼 36
    Badanie nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%

15 cs - 0 ⏸️

01-03.2025 3 x IUI ❌
    04-05.2025 IMSI (protokol dlugi): Marvelon ➡️ Gonapeptyl Daily ➡️ 💉75j Menopur + 150j Gonal f ➡️ 🔬 punkcja - pobranych 10 🥚mamy 5❄️❄️❄️❄️❄️ (8A, EB2, 3BA, 4BA, 5BB)
    1️⃣FET 13.06 (EB2) 6dpt ⏸️ bHCG 7dpt 76,4 ➡️ 10dpt 402 ➡️ 12 dpt 1518 ➡️ 16 dpt bHCG 23 688 ➡️ 21dpt 46 825 ➡️ 25dpt 84 153
    09.07 CRL 6,9mm i ♥️
    18.07 CRL 1,31cm
    23.07 CRL 1,95cm
    31.07 CRL 2,95cm
    18-19. 08 prenatalne & NIFTY PRO - niskie ryzyka, bedzie 💙
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ