X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Prośba :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mierze temperaturę dopiero 3 cykl mam dziwny wykres temperatur ponieważ miałam wyjazd ale czy on mógł wpłynąć na temperatury dzień przed okresem pierwszy raz aż 37.3 potem spadek do 36.8 i wczesnym okres o 2 dni ale brak temperatury poniżej lini były tylko dwie więc czy to cykl bezowulacyjny że brak niższych temperatur Za pomoc będę wdzięczna :-) niewiem jak wkleić tu mój wykres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 15:10

• Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ace0709c7e6588081a4fa5cd1cbb2bb7.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ