X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Prośba :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mierze temperaturę dopiero 3 cykl mam dziwny wykres temperatur ponieważ miałam wyjazd ale czy on mógł wpłynąć na temperatury dzień przed okresem pierwszy raz aż 37.3 potem spadek do 36.8 i wczesnym okres o 2 dni ale brak temperatury poniżej lini były tylko dwie więc czy to cykl bezowulacyjny że brak niższych temperatur Za pomoc będę wdzięczna :-) niewiem jak wkleić tu mój wykres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 15:10

• Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ace0709c7e6588081a4fa5cd1cbb2bb7.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ