X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Prośba :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mierze temperaturę dopiero 3 cykl mam dziwny wykres temperatur ponieważ miałam wyjazd ale czy on mógł wpłynąć na temperatury dzień przed okresem pierwszy raz aż 37.3 potem spadek do 36.8 i wczesnym okres o 2 dni ale brak temperatury poniżej lini były tylko dwie więc czy to cykl bezowulacyjny że brak niższych temperatur Za pomoc będę wdzięczna :-) niewiem jak wkleić tu mój wykres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 15:10

• Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ace0709c7e6588081a4fa5cd1cbb2bb7.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ