Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Prośba :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mierze temperaturę dopiero 3 cykl mam dziwny wykres temperatur ponieważ miałam wyjazd ale czy on mógł wpłynąć na temperatury dzień przed okresem pierwszy raz aż 37.3 potem spadek do 36.8 i wczesnym okres o 2 dni ale brak temperatury poniżej lini były tylko dwie więc czy to cykl bezowulacyjny że brak niższych temperatur Za pomoc będę wdzięczna :-) niewiem jak wkleić tu mój wykres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 15:10

• Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ace0709c7e6588081a4fa5cd1cbb2bb7.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ