Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Prośba :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mierze temperaturę dopiero 3 cykl mam dziwny wykres temperatur ponieważ miałam wyjazd ale czy on mógł wpłynąć na temperatury dzień przed okresem pierwszy raz aż 37.3 potem spadek do 36.8 i wczesnym okres o 2 dni ale brak temperatury poniżej lini były tylko dwie więc czy to cykl bezowulacyjny że brak niższych temperatur Za pomoc będę wdzięczna :-) niewiem jak wkleić tu mój wykres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 15:10

• Basia39 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2023, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ace0709c7e6588081a4fa5cd1cbb2bb7.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ