Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów prośba luknijcie na wykres
Odpowiedz

prośba luknijcie na wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dorotek1983 Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tu nowa i dopiero zaczęłam mierzyć temperaturę w tym cyklu. Mam PCOS i stwierdzony na monitoringu brak owulacji:( Owu zaznaczył mi owulację na wykresie (10dzień), ale mam wątpliwości, czy prawidłowo. Skok temperatury mam chyba dopiero teraz. Z drugiej strony nic z tego nie rozumiem, bo w 16dniu cyklu byłam u gina i on stwierdził, że w ciągu ostatnich dwóch dni owulacji nie było i się na nią nie zanosi, bo nie ma pęcherzyka dominującego, a czy byla wcześniej to on nie potrafi powiedzieć. Czuje się skołowana. Czy może być skok temperatury bez owulacji?

PCOS, azoospermia i biopsja TESE
    25.05.15 - punkcja i hiperstymulacja (transfer odroczony)
    23.07.15 criotransfer dwudniwego zarodka, brak śnieżynek
    HCG 50,3; betaHCG 143,0; HCG 3553
    https://www.maluchy.pl/li-72297.png
  • Dorotek1983 Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b7378e43042e0571549d01f000849e76.png

mój wykres

• Dorotek1983 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    up

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ