Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o analizę wykresu i daty owulacji
Odpowiedz

Prośba o analizę wykresu i daty owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JustaS1111 Debiutantka

Wysłany: 3 listopada, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy ktoś mógłby spojrzeć na mój wykres i pomóc określić kiedy mogła wystąpić owulacja? Aplikacja początkowo oznaczała ją na 15 dc jednak jak robiłam badania progesteronu w 22 dc to wynik to tylko 1.28 ng/ml. Osobiście wydaje mi się, że owulacja mogła wystąpić w 23dc, ale im więcej to analizuje tym mniej wiem ;D Chciałabym ponowić badanie progesteronu tylko ciężko mi założyć kiedy bedzie 7dpo. Dodatkowo to zawsze miałam cykle 28dniowe i poprzedni cykl wydłużył się do 33dni i też nie wiem jak zachowa się ten i co spowodowało tę zmianę...

🙋🏼‍♀️29🙋🏻35 🐶
    2 cs o pierwsze 👶🏼
  • JustaS1111 Debiutantka

Wysłany: 3 listopada, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    + link

https://ovufriend.pl/graph/ed6c65a7a695382bec8eab2b877c4ed4

🙋🏼‍♀️29🙋🏻35 🐶
    2 cs o pierwsze 👶🏼
  • Szczęściara1 Znajoma

Wysłany: 13 listopada, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny co myślicie o moim wykresie.
    Potwierdzona owu monitoringiem w 12 DC. Od 3dpo progesteron Besis 100 1tab na noc

I teraz nagle taki spadek temp jak nigdy wcześniej

7f6ef403182f62dcd2068fa691f69184.png

• Mała.mi 93 Autorytet

Wysłany: 13 listopada, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to ja też mam prośbę czy możecie spojrzeć na mój wykres. Wczoraj miałam monitoring i pęcherzyk 17 mm. Owulacja jeszcze nie potwierdzona. Ciągle niskie temperatury. Kiedy może wystąpić owulacja ?
    2d27f17e69cdc0dd4b08066bd0c1b539.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada, 10:46

Start starań: 12/2023
    01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
    05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
    06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    11/2024 - cykl naturalny ❓❓❓

Ona:
    HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
    On:
    Zdrowy💪
    Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian,zioła Ojca Sroki
  • Szczęściara1 Znajoma

Wysłany: 13 listopada, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała.mi 93 wrote:
    Dziewczyny to ja też mam prośbę czy możecie spojrzeć na mój wykres. Wczoraj miałam monitoring i pęcherzyk 17 mm. Owulacja jeszcze nie potwierdzona. Ciągle niskie temperatury. Kiedy może wystąpić owulacja ?
    2d27f17e69cdc0dd4b08066bd0c1b539.png
    Hej myślę że może u mnie w 9dc był pęcherzyk 18 mm i i 3 dni później pękł. Na wykresie był spadek w dzień przed pęknięciem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada, 14:31

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ