X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o interpretacje wykresu :)
Odpowiedz

Prośba o interpretacje wykresu :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem jestem ciekawa, czy zaczynając zabawę z wykresami dziewczyny w ogóle czytają fachową "instrukcję" o co w tym chodzi. Zaczynam twierdzić, że wiele osób zaczyna mierzyć bez wcześniejszego zgłębienia tematu, a później są tylko nowe tematy "jestem nowa, zinterpretuje ktoś mój wykres"...
    Dziewczyny ogarnijcie się - przeczytajcie bazę wiedzy, broszury NPRu, czy co tam jeszcze i ewentualnie zadawajcie konkretne pytania czego nie rozumiecie...

Co tu ma być nie tak z fazą lutealną? Czy wiesz sama o co pytasz?

3livka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ