prośba o interpretację wykresu
-
nick nieaktualnyA próbowałaś może się wspomóc testami owulacyjnymi- może byłoby Ci łatwiej wyśledzić owulkę. Mam też słabo wyraźny skok i gin kazał mi robić testy od 8 dc co drugi dzień, a jak zacznie ciemnieć to codziennie. Wyszedł pozytyw 19 dc, ale tempka nie skoczyła wyraźnie, a ja w strachu pobiegłam na usg w 21 dc. Oczywiście było już po Najważniejsze dla mnie, że była. Też się bałam zaczynać duphaston w obawie, ze zablokuję owulację.
-
kita wrote:A próbowałaś może się wspomóc testami owulacyjnymi- może byłoby Ci łatwiej wyśledzić owulkę. Mam też słabo wyraźny skok i gin kazał mi robić testy od 8 dc co drugi dzień, a jak zacznie ciemnieć to codziennie. Wyszedł pozytyw 19 dc, ale tempka nie skoczyła wyraźnie, a ja w strachu pobiegłam na usg w 21 dc. Oczywiście było już po Najważniejsze dla mnie, że była. Też się bałam zaczynać duphaston w obawie, ze zablokuję owulację.
Nie robię testów bo mam PCOS i wychodziły mi w zasadzie cały czas pozytywne . A ile dni po owulacji wzrosła ci temperatura? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od wczoraj naparzaja mnie brodawki wgl piersi sie wrazliwe zrobily. Wczoraj moje brodawki zrobily sie czerwone i piekly uczucie takie jakby byly poharatane. A dzisiaj na obu piersiach powylazily mi zyly na sutkach nawet! Brzuch pobolewa jak na @. I jakies diody mi powylazily... Ech... Cos mi sie zdaje ze juz za pare dni...@.... Zaczelam nawet brac luteine bo u mnie owu rzadko wystepuje a jak juz to faza wyzszych temp. Jest bardzo krotka. Chyba nie zaszkodzi to ewentualnej ciazy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-