Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Wydaje mi się, że wyglądało wszystko ok. Przy ostatnim spadku były i są objawy zagnieżdżenia (bez krwawienia). W 11 dniu cyklu, zmierzyłam 2 razy temperaturę z 2 godzinną przerwą na sen. 1. o godz. 5:30 - 36,25--> dwugodzinny sen--> 2. o godz. 7:40 - 36,65. Nie wiem która jest dobra.

katia123
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po co mierzyć dwa razy i to w takich odstępach czasu?
    Ja bym wpisała tę temperaturę , którą uzyskałam po skontrolowaniu o tej samej porze co zawsze, tylko taka jest wiarygodna.
    Poczekaj na rozwój sytuacji :)

nick nieaktualny, Unlike lubią tę wiadomość

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia oczywiście że wpisujesz tą z 5.30. to jest Twoja godzina pomiaru. Powodzenia :)

Izaczek
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję.Zmierzyłam, bo nie wierzyłam (lub nie chciałam wierzyć), że jest taka niska.

katia123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ