X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Wydaje mi się, że wyglądało wszystko ok. Przy ostatnim spadku były i są objawy zagnieżdżenia (bez krwawienia). W 11 dniu cyklu, zmierzyłam 2 razy temperaturę z 2 godzinną przerwą na sen. 1. o godz. 5:30 - 36,25--> dwugodzinny sen--> 2. o godz. 7:40 - 36,65. Nie wiem która jest dobra.

katia123
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po co mierzyć dwa razy i to w takich odstępach czasu?
    Ja bym wpisała tę temperaturę , którą uzyskałam po skontrolowaniu o tej samej porze co zawsze, tylko taka jest wiarygodna.
    Poczekaj na rozwój sytuacji :)

Anoolka, Unlike lubią tę wiadomość

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia oczywiście że wpisujesz tą z 5.30. to jest Twoja godzina pomiaru. Powodzenia :)

Izaczek
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję.Zmierzyłam, bo nie wierzyłam (lub nie chciałam wierzyć), że jest taka niska.

katia123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ