X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Wydaje mi się, że wyglądało wszystko ok. Przy ostatnim spadku były i są objawy zagnieżdżenia (bez krwawienia). W 11 dniu cyklu, zmierzyłam 2 razy temperaturę z 2 godzinną przerwą na sen. 1. o godz. 5:30 - 36,25--> dwugodzinny sen--> 2. o godz. 7:40 - 36,65. Nie wiem która jest dobra.

katia123
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po co mierzyć dwa razy i to w takich odstępach czasu?
    Ja bym wpisała tę temperaturę , którą uzyskałam po skontrolowaniu o tej samej porze co zawsze, tylko taka jest wiarygodna.
    Poczekaj na rozwój sytuacji :)

Anoolka, Unlike lubią tę wiadomość

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia oczywiście że wpisujesz tą z 5.30. to jest Twoja godzina pomiaru. Powodzenia :)

Izaczek
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję.Zmierzyłam, bo nie wierzyłam (lub nie chciałam wierzyć), że jest taka niska.

katia123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ