Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Wydaje mi się, że wyglądało wszystko ok. Przy ostatnim spadku były i są objawy zagnieżdżenia (bez krwawienia). W 11 dniu cyklu, zmierzyłam 2 razy temperaturę z 2 godzinną przerwą na sen. 1. o godz. 5:30 - 36,25--> dwugodzinny sen--> 2. o godz. 7:40 - 36,65. Nie wiem która jest dobra.

katia123
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po co mierzyć dwa razy i to w takich odstępach czasu?
    Ja bym wpisała tę temperaturę , którą uzyskałam po skontrolowaniu o tej samej porze co zawsze, tylko taka jest wiarygodna.
    Poczekaj na rozwój sytuacji :)

Anoolka, Unlike lubią tę wiadomość

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia oczywiście że wpisujesz tą z 5.30. to jest Twoja godzina pomiaru. Powodzenia :)

Izaczek
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję.Zmierzyłam, bo nie wierzyłam (lub nie chciałam wierzyć), że jest taka niska.

katia123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ