X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wyników badań
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wyników badań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • editt018 Debiutantka

Wysłany: 18 września 2024, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny (:

Od dłuższego czasu staramy się, póki co bezowocnie. Ginekolog zalecił mi zrobienie badań na początku cyklu i 7 dni po owulacji.

Mogę Was prosić o pomoc w interpretacji badań robionych w 2 dniu cyklu?

FSH 5,74 (norma 3,5-12,5)
    LH 8,02 (norma 2,4-12,6)
    Estradiol 36,30 (norma 30,9-90,4)
    AMH 50,2 (norma dla wieku 34 lat 4,11-58,0) - po przeliczeniu 7,028ng/ml

TSH - 1,77 (norma 0,27-4,20)
    FT3 - 3,11 (norma 2,00-4,40)
    FT4 - 1,16 (norma 0,92-1,68)
    anty-TPO - 17,70 (norma 0,00-34,00)
    anty-TG - 18,60 (norma 0,00-115,00)

Dziękuję!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ