Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w załadowaniu nowego wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w załadowaniu nowego wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona_ Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2022, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, am mały problem nie korzystałam z aplikacji przez kilka lat i teraz mam czas trwania cyklu 1832dni mam problem bo niw wiem jak przejść żeby być na aktualnym wykresie żeby dodać ostatnią miesiączke itp. Dodam że wykupiłam pakiet premium.
    W latach poprzednich korzystałam że strony internetowej w tej chwili z aplikacji.
    Będę wdzięczna za pomoc jak mam to zmienić.
    Pozdrawiam

👩39
    🧔‍♂️41
    👨‍👩‍👧 2017
    3.10- II
    4.10 beta 46.1
    6.10 -106.9
    9.10 -375.3
    11.10- 1085.9
    13 10- 2838.1
    16.10- 9912,7
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2022, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_ wrote:
    Cześć dziewczyny, am mały problem nie korzystałam z aplikacji przez kilka lat i teraz mam czas trwania cyklu 1832dni mam problem bo niw wiem jak przejść żeby być na aktualnym wykresie żeby dodać ostatnią miesiączke itp. Dodam że wykupiłam pakiet premium.
    W latach poprzednich korzystałam że strony internetowej w tej chwili z aplikacji.
    Będę wdzięczna za pomoc jak mam to zmienić.
    Pozdrawiam
    Tzn w aplikacji nie przekierowuje Cie od razu na aktualny wykres? To gdzie?

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
    ◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
    ◾11-12.2024 walczę, stymulacje

♂️ 33
    ◾HBA 49%

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
    🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • Ona_ Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2022, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Tzn w aplikacji nie przekierowuje Cie od razu na aktualny wykres? To gdzie?

Już udało mi się zmienić wykres na aktualny. Ale musiałam zalogować się na stronie internetowej i tak zmienić i dopiero wejść w aplikacje i było już ok.
    Dzięki za chęci 😊
    Pozdrawiam

siesiepy lubi tę wiadomość

👩39
    🧔‍♂️41
    👨‍👩‍👧 2017
    3.10- II
    4.10 beta 46.1
    6.10 -106.9
    9.10 -375.3
    11.10- 1085.9
    13 10- 2838.1
    16.10- 9912,7
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2022, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_ wrote:
    Już udało mi się zmienić wykres na aktualny. Ale musiałam zalogować się na stronie internetowej i tak zmienić i dopiero wejść w aplikacje i było już ok.
    Dzięki za chęci 😊
    Pozdrawiam
    Najważniejsze że się udało. 😁

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
    ◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
    ◾11-12.2024 walczę, stymulacje

♂️ 33
    ◾HBA 49%

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
    🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • Madzia35 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2023, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokladnie to samo co Ona_. Urodziłam i chciała
    bym rozpoczac nowy cykl, ale sie nie da, nowy cykl sie nie rozpoczyna, mam taki długi 330-dniowy. Jest instrukcja jak to zrobić logujac sie na stronie ovufriend.pl, tylko że u mnie nie wyswietla sie zakladka "cykle". Miałyście coś takiego?

age.png

age.png
  • Miisia94 Ekspertka

Wysłany: 13 czerwca 2023, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, tez mam ten problem. Ustawiam miesiączkę (pierwsza od porodu) a cykl jest nadal ciążowy. Nie widzę na stronie możliwości zmiany

• Madzia35 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miisia94 wrote:
    Cześć dziewczyny, tez mam ten problem. Ustawiam miesiączkę (pierwsza od porodu) a cykl jest nadal ciążowy. Nie widzę na stronie możliwości zmiany
    Mi sie ostatecznie udało, ale tak kombinowałam, ze juz nie pamietam co ostatecznie zadziałało. Na pewno usuwalam pozytywny test ciążowy, żeby apka nie "widziała" ciąży, sprobuj tego. I chyba usuwałam kalendarz ciąży na bellybestfriend. Jako pierwszy dzien miesiączki nie moze być zaznaczone "plamienie", musi być co najmniej "lekkie krwawienie".
    Teraz mam jeden taki dlugi cykl do dnia porodu, petem taki od porodu do pierwszej miesiączki i kolejny juz normalny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2023, 18:21

age.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ