Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prosze dziewczyny zobbaczcie moj wykres i powiedzcie co o nim myslicie
Odpowiedz

Prosze dziewczyny zobbaczcie moj wykres i powiedzcie co o nim myslicie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, była bym wdzieczna jak wypowiedzialy byscie sie co myslicie o moim wykresie czy bedzie cos z tego czy nie . Z 6 na 7 mialam spadek, pozniej temp poszla w gore z 8-9 temp spadla o jedno czyli 36,9 I tak sie utrzymuje do dzis sama niewiem co mam myslec o nim bo duzo patrzylam na wykresy ktore tez wygladaly podobnie a konczyly sie @ . u mnie do @ jeszcze 3 dni ale te dni tak po malu leca az brak slow . W 10 dpo zrobilam test I byl negatywny wiem ze moze byc zawczesnie ale moja nadzieja wygasa :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2013, 14:51

• Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 21 września 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres wygląda obiecująco , powiedziałabym nawet że jest wzorowy

Ewelina23 lubi tę wiadomość

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje ze tak bedzie kochana ale tyle wykresow juz patrzylam tez wygladaly obiecujaco

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ