X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę o interpretacje
Odpowiedz

proszę o interpretacje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • blackapple Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czegoś nie rozumiem - najpierw ovu wyznaczył owulację na 8 kwietnia a dzisiaj nagle to zmienił na 12 kwietnia choć właściwie nic na to nie wskazywało.

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udostępnij wykres

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blackapple wrote:
    Czegoś nie rozumiem - najpierw ovu wyznaczył owulację na 8 kwietnia a dzisiaj nagle to zmienił na 12 kwietnia choć właściwie nic na to nie wskazywało.
    OF nie wyznacza owulacji bo to jest niemożliwe bez monitoringu. A ta pionowa krecha którą zaznacza to niby ma być oddzielenie pierwszej fazy od drugiej ale i tak nie jest to prawdziwa informacja bo OF nie ma opcji szczytu sluzu a bez tego objawu nie da sie wiarygodnie zinterpretować cyklu :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • kurka Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa, czy ja również mogę poprosić o pomoc?

Napiszę krótko, myślę, że u mnie w tym cyklu miałam do czynienia z "przedwczesnym wzrostem temp". Zerkniesz na mój wykres?

jak tak, to jak mam dalej postępować? Od kiedy liczyć FL? Nie wiem kiedy się spodziewać @..dziękuję :-)

Dawidek czeka na rodzeństwo...
  • blackapple Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/9e15ab23f6de119648c8ee2f81c8f9c8

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ