X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę o interpretacje
Odpowiedz

proszę o interpretacje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • blackapple Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czegoś nie rozumiem - najpierw ovu wyznaczył owulację na 8 kwietnia a dzisiaj nagle to zmienił na 12 kwietnia choć właściwie nic na to nie wskazywało.

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udostępnij wykres

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blackapple wrote:
    Czegoś nie rozumiem - najpierw ovu wyznaczył owulację na 8 kwietnia a dzisiaj nagle to zmienił na 12 kwietnia choć właściwie nic na to nie wskazywało.
    OF nie wyznacza owulacji bo to jest niemożliwe bez monitoringu. A ta pionowa krecha którą zaznacza to niby ma być oddzielenie pierwszej fazy od drugiej ale i tak nie jest to prawdziwa informacja bo OF nie ma opcji szczytu sluzu a bez tego objawu nie da sie wiarygodnie zinterpretować cyklu :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • kurka Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa, czy ja również mogę poprosić o pomoc?

Napiszę krótko, myślę, że u mnie w tym cyklu miałam do czynienia z "przedwczesnym wzrostem temp". Zerkniesz na mój wykres?

jak tak, to jak mam dalej postępować? Od kiedy liczyć FL? Nie wiem kiedy się spodziewać @..dziękuję :-)

Dawidek czeka na rodzeństwo...
  • blackapple Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/9e15ab23f6de119648c8ee2f81c8f9c8

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ