Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę o interpretacje
Odpowiedz

proszę o interpretacje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • blackapple Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czegoś nie rozumiem - najpierw ovu wyznaczył owulację na 8 kwietnia a dzisiaj nagle to zmienił na 12 kwietnia choć właściwie nic na to nie wskazywało.

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udostępnij wykres

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blackapple wrote:
    Czegoś nie rozumiem - najpierw ovu wyznaczył owulację na 8 kwietnia a dzisiaj nagle to zmienił na 12 kwietnia choć właściwie nic na to nie wskazywało.
    OF nie wyznacza owulacji bo to jest niemożliwe bez monitoringu. A ta pionowa krecha którą zaznacza to niby ma być oddzielenie pierwszej fazy od drugiej ale i tak nie jest to prawdziwa informacja bo OF nie ma opcji szczytu sluzu a bez tego objawu nie da sie wiarygodnie zinterpretować cyklu :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • kurka Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa, czy ja również mogę poprosić o pomoc?

Napiszę krótko, myślę, że u mnie w tym cyklu miałam do czynienia z "przedwczesnym wzrostem temp". Zerkniesz na mój wykres?

jak tak, to jak mam dalej postępować? Od kiedy liczyć FL? Nie wiem kiedy się spodziewać @..dziękuję :-)

Dawidek czeka na rodzeństwo...
  • blackapple Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/9e15ab23f6de119648c8ee2f81c8f9c8

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ