Proszę o interpretacje- chodzi o owulacje
-
nick nieaktualny
-
Karolina30 - póki co u Ciebie skoku temperatury nie było. O skoku można mówić wtedy, gdy trzy temp. pod rząd są o 0,5 wyższe od 6-ciu poprzednich niskich. Owulacja natomiast wystąpić może nie tylko w dniu skoku albo dniu poprzedzającym skok, ale też ok. 3 dni przed lub po nim. Owulacji nie da się precyzyjnie co do dnia wyznaczyć na podstawie temperatury, można tylko domniemywać.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
To może i mi "rzucicie okiem" na moj wykres? Sprawa jest taka: OF wyznaczył mi niepewna owulacje na 16dc, ALE to dziwne bo był skok i teraz mam druga faze wyzszych temperatur i owulacja powinna wypadac około 19dc, czyli w okolicach dnia szczytu (bo zazwyczaj tak mam) No i troche to dziwne ze program nadal nie jest przekonany zeby mi zaznaczyc linia ciagła
-
nick nieaktualny
-
Iwcia to nic nie da. Program nie bierze w ogole pod uwage to co zaznaczamy ( no chyba ze przy prognozowaniu szans na ciaże po owulacji, a nie przed)
A tak jak mowisz ze zakłociła mu informcja szyjki to nieprawda bo własnie szyjka jest tak jak byc powinna w tych dniach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Iwcia to nic nie da. Program nie bierze w ogole pod uwage to co zaznaczamy ( no chyba ze przy prognozowaniu szans na ciaże po owulacji, a nie przed)
A tak jak mowisz ze zakłociła mu informcja szyjki to nieprawda bo własnie szyjka jest tak jak byc powinna w tych dniach
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Probowałam odhaczyc i nic sie nie zmienia. Iwcia i Mona a co z tym sluzem jest nie tak? ZAWSZE mam w tych dniach śluz płodny oraz wysoko szyjke ( i miekka ) Wiem oczywiscie, ze sluz plodny nie wystepuje po owulacji, juz blisko rok sie obserwuje wiec wiem co nie co. Wszystko wg mnie sie zgadza i nawet temp tez, ale nie wiem dlaczego jest na 16dc zaznaczony przerywany a 19dc ciagła
-