Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Proszę o pomoc!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adelfablanca Koleżanka

Wysłany: 5 maja 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki u mnie taka sytuacja: Okres miałam 25 marca trwał 6-7 dni. Czyli tak jak zwykle.Cykle mam średnio co 30 dni. Powinnam dostać @ 25 kwietnia... nie przyszła.
    Dzień później zaczełam plamić. Najpierw na brunatno, potem przezroczysty śluz z domieszką krwi, następnie krew brunatna, i znów brunatne plamienie. Trwało to łącznie 3 dni. Temperatura cały czas w granicach 36.9 - 37,7... Do tej pory mam bóle podbrzusza, czasem tak silne że w nocy się budzę. Doszły nudności poranne, wymioty. I bóle krzyża.
    Jestem bardzo zmęczona, mogłabym przesypiać całe dnie.
    Zgłupiałam kompletnie. Gdyż co prawda jest ryzyko ciąży, ponieważ kochałam się z mężem na 3 dni przed dniami płodnymi (stosunek przerywany). Robiłam 3 testy. Jeden negatywny. Dwa następne pozytywne tylko że wynik ukazał się dopiero po upływie 30 min. Także nie wiem czy nie jest sfałszowany.
    Nie wiem co mam myśleć, boję się gdyż na tydzień przed spodziewaną @ miałam robiony rtg kręgosłupa.
    Co sądzicie? Jest jakaś szansa że jednak jestem w tej ciąży?

• jeszczedzien Znajoma

Wysłany: 5 maja 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli robiłam test ciążowy i wynik był negatywny to czy sprawdzałam ponownie po godzinie czy 3 godzinach nadal był negatywny i nic mi się nie odbarwiało :).

e258b18de3c19029ca3c9a0bb634f322.png
  • Adelfablanca Koleżanka

Wysłany: 5 maja 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszczedzien wrote:
    Jeśli robiłam test ciążowy i wynik był negatywny to czy sprawdzałam ponownie po godzinie czy 3 godzinach nadal był negatywny i nic mi się nie odbarwiało :).

Czyli mam przez to rozumieć, że istnieje prawdopodobieństwo że wynik testu jednak się nie myli i jestem w ciąży?

• Adelfablanca Koleżanka

Wysłany: 5 maja 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszczedzien wrote:

Czyli mam przez to rozumieć, że istnieje prawdopodobieństwo że wynik testu jednak się nie myli i jestem w ciąży?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ