proszę o pomoc
-
Isaura program nie wyznacza dnia owulacji bo nie da sie tego zrobić bez monitoringu. Tu program wyznacza pionową kreskę, która odziela pierwszą fazę cylku od drugiej-lutealnej. Pamiętaj ,że owulacja może wystąpić 3 dni przed skokiem tempki jak i do 3 dni po skoku. od 4 dnia wyższych temperatur są już dni niepłodne. Moim zdaniem na dzień dzisiejszy pionowa kreska u Ciebie powinna byc wyznaczona wczoraj 1.04 czyli jest jeszcze szansa i trzeba serduchować .Myślę ,że jeżeli jutro tempka utrzyma się na wysokim poziomie to program pewnie tez Ci tak wyznaczy, pozdrawiam
Isaura lubi tę wiadomość
-
Isaura wrote:witam to mój cykl https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html - czy ten program nigdy sie nie myli i przegapiłam owulację??
-
Dziękuje dziewczyny za odp.
Ze śluzem mam problem... bo jakby go nie było dlatego brałam wiesiołek ale chyba 1 tabletka dziennie to za mało. Jednak kiedy badam szyjkę jest wilgotna ;/
Czasem raz w ciągu dnia mam jeden wielki "glut" i to wszytko.
Generalnie mam problem ze współżycie bo jest za sucho... więc zawsze przed muszę się smarować.nadzieja umiera ostatnia -
Malu, cykl wygląda na razie na bezowulacyjny.
Ale:
Czy masz może termometr z dwoma miejscami po przecinku? Było by łatwiej zauważyć różnice w temperaturach
Po drugie - polecam Ci kilka info na temat duphastonu jakie zamieściła macadamia w swoim pamiętniku:
https://ovufriend.pl/pamietnik/czekajac-na-cud,882.html
Zobacz jaką miałaś dawkę i czy to mogło wpłynąć na owulację
Może dopiero teraz masz skok? -
To może zaopatrz się w inny - albo w specjalny, owulacyjny dostępny na stronach INER-u albo polecany przez doświadczone npr-ówki Microlife
Czasem to drugie miejsce po przecinku już coś znaczy.
hm, a czy lekarz nie założył, że masz cykle 28 dniowe? Bo jednak dupka bierze się w fazie lutealnej... Inaczej może zaburzyć cykl Pogadaj o tym z ginem, jak się do niego wybierzesz -
Lekarz wie, że mam długie cykle. Zgłosiłam się do niego z bólem jajnika i brakiem owulacji. Miałam wykrytą torbiel (brak pęknięcia pęcherzyka) i dlatego dostałam lek, aby spowodować pęknięcie i miałam czekać na okres. Ale teraz się zastanawiam, bo na okres to tempka spada, a u mnie trochę urosła, co powoduje nadzieję, że ten cykl może nie pójdzie na straty.
-
Isaura wrote:Dziękuje dziewczyny za odp.
Ze śluzem mam problem... bo jakby go nie było dlatego brałam wiesiołek ale chyba 1 tabletka dziennie to za mało. Jednak kiedy badam szyjkę jest wilgotna ;/
Czasem raz w ciągu dnia mam jeden wielki "glut" i to wszytko.
Generalnie mam problem ze współżycie bo jest za sucho... więc zawsze przed muszę się smarować. -