Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę o pomoc w interpretacji, może ktoś miał takie plamienie...
Odpowiedz

proszę o pomoc w interpretacji, może ktoś miał takie plamienie...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Azor Przyjaciółka

Wysłany: 15 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam prśbę, pierwszy taki cykl kiedy mam osłownie plamienie na różowo-czerwono, raz w ciągu dnia... Jakie mogą być przyczyny? Tak się wystraszyłam, pobiegłam od razu zrobiłam cytologię.

f2w3rjjgf9g4r1jh.png

km5scwa1mo0ovi5f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A test ciazowy zrobilas?

• Azor Przyjaciółka

Wysłany: 15 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test zrobiłam sikany o czułości 10 - ujemny dzisiaj
    czy któraś z Was miała jakieś problemy np. torbiej, nadzerke i pojawiały się takie dolegliwosci (plamienia jednorozowe w ciągu dnia)
    Ja mam nadżerkę, (od zawsze) ale nie miałam plamień, byłam u ginekologa pobrała mi cytologię.
    Naczytałam się że przy raku szyjki macicy mogą występować i dostaję schiza...

f2w3rjjgf9g4r1jh.png

km5scwa1mo0ovi5f.png
  • Azor Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cytologia wyszła dobra, poza tym że są bakterie, wygląda na to, że winna jest nadżerka i stan zapalny, ulżyło mi troszkę... pozdrawiam

f2w3rjjgf9g4r1jh.png

km5scwa1mo0ovi5f.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ