Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów przecież to niemożliwe....
Odpowiedz

przecież to niemożliwe....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jeżyna13 Nowa

Wysłany: 25 lipca 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Prowadzę wykres od 3 miesięcy i .... jak to możliwe, że wyznaczyło mi owu na 8 dc???
    Zawsze było 16dc lub 18 dc.
    Cykle mam 32 dniowe lub 34 dniowe, wyjątkowo mam 28.
    Co robię źle zaznaczając na wykresie???????? Zgłupiałam
    a719589d16de07fe077e1c668e69c10f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 22:58

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2019, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj że to algorytm
    Wyznaczył to na podstawie wprowadzonych danych. Od 8 dnia temp rosła więc tak wyznaczył owu
    Myślę że to zmieni

jeżyna13 lubi tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ