X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów przecież to niemożliwe....
Odpowiedz

przecież to niemożliwe....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jeżyna13 Nowa

Wysłany: 25 lipca 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Prowadzę wykres od 3 miesięcy i .... jak to możliwe, że wyznaczyło mi owu na 8 dc???
    Zawsze było 16dc lub 18 dc.
    Cykle mam 32 dniowe lub 34 dniowe, wyjątkowo mam 28.
    Co robię źle zaznaczając na wykresie???????? Zgłupiałam
    a719589d16de07fe077e1c668e69c10f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 22:58

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2019, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj że to algorytm
    Wyznaczył to na podstawie wprowadzonych danych. Od 8 dnia temp rosła więc tak wyznaczył owu
    Myślę że to zmieni

jeżyna13 lubi tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ