X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów przecież to niemożliwe....
Odpowiedz

przecież to niemożliwe....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jeżyna13 Nowa

Wysłany: 25 lipca 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Prowadzę wykres od 3 miesięcy i .... jak to możliwe, że wyznaczyło mi owu na 8 dc???
    Zawsze było 16dc lub 18 dc.
    Cykle mam 32 dniowe lub 34 dniowe, wyjątkowo mam 28.
    Co robię źle zaznaczając na wykresie???????? Zgłupiałam
    a719589d16de07fe077e1c668e69c10f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 22:58

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2019, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj że to algorytm
    Wyznaczył to na podstawie wprowadzonych danych. Od 8 dnia temp rosła więc tak wyznaczył owu
    Myślę że to zmieni

jeżyna13 lubi tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ