Przed testowaniem śluz rozciągliwy zdjęcie
-
wisieninka_89 wrote:Sluz moze byc rozny. Ja np mialam gladki. Wogole nierozciagliwy ale test daje nadzieje ja widze slaba kreseczke, a jesli to az 4dni przed miesiaczka to mysle ze powoli mozna gratulowc:-)Córka 2015
-
Test zrób dziś, od soboty minęło kilka dni więc jeśli rzeczywiście jesteś w ciąży to dwie kreski będą wyrazniejsze. Po co się katować tyle czasu?
Co do sluzu to ja taki na początku miałam, ale dopóki nie zrobisz testu nie brałabym śluzu za typowy objawgolonat lubi tę wiadomość
-
Ja bym jednak poczekala z testem do jutra zeby bylo z porannego moczu. Ja robilam 2 dzien po dniu z rana i ladne kreski. Za 2 dni poszlam na bete. Test zostal mi jeden to mowie sikne sobie co ma lezec. Nie z pierwszego moczu kreska bardzo slaba. I od razu stres a po poludniu beta 277
-
Widzisz, a mi poranny test o czułości 10 nie pokazal kreski, a wieczorny o czułości 25 pokazał dwie wyraźne a beta następnego dnia 124.
3 dni to 72h, w tym czasie jeśli to ciąża beta powinna przyrosnac na tyle, że test pokaże o dowolnej porze jakąś kreskę -