Przedwczesny okres i wysoka tempka
-
Cześć dziewczyny, mam pytanie. W tym cyklu w dniach płodnych mieliśmy stosunek z wytryskiem. Staramy się z narzeczonym o dzidzie. Od wczoraj mam jakieś dziwne krwawienie a jestem tydz przed okresem (wlasciwy powinnam dostać dopiero w niedziele 18,09) nigdy nie miałam o tyle wczesniej @. To krwawienie jest mega mniejsze i zaczeło sie brązowym kolorem . Do tego tempke od kilku dni mam od 36.6 do 37.4. Wraz z krwawieniem miałam tez ból podbrzusza. Nie wiem co o tym myśleć, może ktoraś z Was miała podobnie. Pozdrawiam serdecznie
-
Czytałam wlasnie o tym ze moze to byc zagniezdzanie sie zarodka ale jednak troszke niepokoi mnie w tym to że bolał i pobolewa mnie nadal brzuch a podobno jest to bezbolesne. Jest to takie kłócie co kilka godz. W normalnej @ pierwsze dwa dni to chodze po suficie i tylko silne przeciwbóle pomagaja. W poniedziałek miałam przez cały dzień mdłości. Dosłownie nie mogłam patrzec na jedzenie.
-
Nie chce powielac podobnych tematow wiec napisze tutaj, a wiec... Dzien przed @ i W dzien spodziewanej @ (10.09) zrobilam test i obydwa wyszly pozytywne ( byla blada kreseczka ale byla ). @ nie przyszla. Powtorzylam test (13.09) rowniez blada kreska ale po kilku godzinach dostalam okres ( podejrzewam ciaza biochem). @ byla dosyc dluga jak na mnie i bezbolesna. Natomiast temp do dnia dzisiajszego( 12dc ) utrzymuje sie na poziomie temperatur z fl ... Nie wiem co myslec czy po ciazy biochem temp moze utrzymywac sie na wyzszym poziomie jeszcze przez jakis czas ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 09:43
-