Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Przedwczesny okres i wysoka tempka
Odpowiedz

Przedwczesny okres i wysoka tempka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martuchna8907 Debiutantka

Wysłany: 14 września 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam pytanie. W tym cyklu w dniach płodnych mieliśmy stosunek z wytryskiem. Staramy się z narzeczonym o dzidzie. Od wczoraj mam jakieś dziwne krwawienie a jestem tydz przed okresem (wlasciwy powinnam dostać dopiero w niedziele 18,09) nigdy nie miałam o tyle wczesniej @. To krwawienie jest mega mniejsze i zaczeło sie brązowym kolorem . Do tego tempke od kilku dni mam od 36.6 do 37.4. Wraz z krwawieniem miałam tez ból podbrzusza. Nie wiem co o tym myśleć, może ktoraś z Was miała podobnie. Pozdrawiam serdecznie

• Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo możliwe że to zagnieżdżanie się zarodka. Następuje około tygodnia po zapłodnieniu. Jak nie miałaś tak wcześniej to możesz myśleć pozytywnie :) Jak się okaże że to jednak nie ciąza to pogadaj o tym z ginekologiem.

Wysłany: 14 września 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam wlasnie o tym ze moze to byc zagniezdzanie sie zarodka :) ale jednak troszke niepokoi mnie w tym to że bolał i pobolewa mnie nadal brzuch a podobno jest to bezbolesne. Jest to takie kłócie co kilka godz. W normalnej @ pierwsze dwa dni to chodze po suficie i tylko silne przeciwbóle pomagaja. W poniedziałek miałam przez cały dzień mdłości. Dosłownie nie mogłam patrzec na jedzenie.

• Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz... wszystko dobrze wróży :) nie chce gratulowac bo za wcześnie. Zawsze możesz zrobić badanie beta hcg z krwi i się dowiesz. Wykrywa ciążę już 7 dni po zapłodnieniu. Idź jutro do laboratorium i będziesz wiedzie

Wysłany: 15 września 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj o 5 rano mialam tempke 36,11 :-( a "krwawienie" zrobilo sie sladowe. Cos czuje ze moge sie pozegnac z jakimikolwiek nadziejami...

Wysłany: 18 września 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny :( nie wiem czy za wcześnie ale wydaje mi się że na dzień dzisiejszy powinno już coś wyjść. Dzisiaj przypada dzień w którym miałam dostać regularny okres. Jutro zapisuję się do mojej ginekolog :)

Wysłany: 18 września 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam tempke 36,59 a dzisiaj 36,41....zobaczymy co los przyniesie. Jeśli nie teraz to już czekamy na następną owulke i działamy :) prędzej czy później będziemy rodzicami :)

• KarolaFasola Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce powielac podobnych tematow wiec napisze tutaj, a wiec... Dzien przed @ i W dzien spodziewanej @ (10.09) zrobilam test i obydwa wyszly pozytywne ( byla blada kreseczka ale byla ). @ nie przyszla. Powtorzylam test (13.09) rowniez blada kreska ale po kilku godzinach dostalam okres ( podejrzewam ciaza biochem). @ byla dosyc dluga jak na mnie i bezbolesna. Natomiast temp do dnia dzisiajszego( 12dc ) utrzymuje sie na poziomie temperatur z fl ... Nie wiem co myslec :( czy po ciazy biochem temp moze utrzymywac sie na wyzszym poziomie jeszcze przez jakis czas ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 09:43

16udgov3pp3xggo2.png
    Marcysia i Julek <3 <3 22.08.2017.-1780g 43cm, 1550g 42cm

26tyg+0dni ok. 780g 770g
    27tyg+4dni ok. 950g 970g
    29tyg+5dni ok.1100g
    31tyg+6dni ok.1300g(ch) 1500g(d)

10.10.2014. Aniołek 11 tc [*]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ