Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie o śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agnieszka210101 Nowa

Wysłany: 17 czerwca 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co może oznaczać rozciągliwy śluz podbarwiony krwią w terminie owulacji> czy jest on płodny? Bardzo proszę o odpowiedź

• terka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest rozciągliwy czyli płodny. Zabarwiony może być bo zdarzają sie cykle z plamieniem okloowulacyjnym i jest to normalne

Martucha94 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Kassi Nowa

Wysłany: 18 czerwca 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam że taki śluz jest najlepszy tak twierdzą ginekolodzy.

Kasia34
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki śluz jest super płodny! ja przy takim zaszlam w ciaze :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2020, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Dopiero rozpoczynam obserwację, jak wg modelu Creightona zapisać właśnie taką obserwację? Śluz 10WL jak nic i z nitką krwi, jaką naklejkę przykleić?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ