X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pytanie o szyjkę macicy. Proszę o pomoc.
Odpowiedz

Pytanie o szyjkę macicy. Proszę o pomoc.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) to mój pierwszy post tutaj, długo zastanawiałam się czy by niczego tutaj nie nabazgrać- i jestem.
    Z problemem. Chodzi o moją owulację, dokładnie o szyjkę macicy, która przez cały cykl jest TWARDA, ale wydaje się być otwarta, w dniach, kiedy powinna być owulacja, występuje też lekkie plamienie i jest bardzo dużo śluzu typowo płodnego, niepokoi mnie jednak jej "twardość". Wszyscy piszą, że podczas owulacji powinna być ona miękka, moja natomiast jest twarda. Przypominam sobie, że pare miesięcy temu, podczas owulacji, wyczuwałam, że jest miękka jak usta, wszystko było ok, no ale teraz, kiedy chciałabym starać się z narzeczonym o dzidzię, tutaj takie problemy... (w ciąży jeszcze nie jestem na 100%- potwierdzone.)
    Dodam, że od dwóch miesięcy leczę infekcje, właśnie skończyłam moje trzecie opakowanie gynalginu, czy to może być powód? I czy któraś z was, dziewczyny, miała kiedyś taki problem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 20:31

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ