rano stosunek a wieczorwm bol jajnika
-
Witam. Zastanawiam sie czy jest mozliwosc ze udalo nam sie idealnie "wstrzelic" w termin owulki. Stosunek 12 dc rano i tego samego dnia wieczorem bol jajnika sugerujacy owulacje, sluz plodny jak bialko jaja. Cykle mam ostatnio rozne (co tez mnie niepokoi bo dotad mialam jak w zegarku ale ja nie o tym) 29-31 dni. Wedlug objawow i daty okresu owulacja 14 a nawet 18 dc (ostatni cykl trwal 32 dni jak nigdy). Czy mozliwe ze bol ten zwiazany byl z owulacja ewentualnie zapowiadajacy owulacje (czasem mam tak ze bol wystepuje dzien przed z tym ze wszystko wynika tylko z obserwacji nie robilam testow) czy raczej bol po stosunku ktory powinien mnie zaniepokoic?
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam pytanie do Was bo chyba zaczynam swirowac:(od 1,5 roku staramy się o dzidzie. W poprzednim cyklu miałam robione hsg i jajowody drozne, wyniki nasienia w miarę ok.15 maja miałam owulacjje lekarz stwierdził na usg że jajeczko pęka. Staraliśmy się na kilka dni przed i w dniu owulacji. Dziś mam 17 dzień cyklu i od 3 dni czuje generalnie ból, rozpieranie w jajniku. Nigdy tak nie miałam i zastanawiam się co to może oznaczać?? Dziekuje za pomoc
-