skok temperatury przed @ i @ brak
-
witam. pomóżcie mi proszę zrozumieć o co chodzi. mierze tempke w wadżajnie (zawsze 6:00-6:30). temperatura sama wzrosła, a od 16 do 24 dpo brałam dupka. wszystko było ok. nie bolało za bardzo, trochę byłam bardziej zmęczona, częściej miałam zawroty głowy , pobolewały jajniki, ale wszystko do wytrzymania. 12 i 13 dpo zaczely sie straszne bole @ i plecow. a 14dpo bole zaczely sie wyciszac i tak jest do teraz. strasznie mi jest zimno, ale to wina progesteronu i od czasu do czasu boli mnie @ , ale już bez bóli jajników jak było to wcześniej. testy wychodzą negatywne , wiec nie robię sobie nadziei, jednak zastanawiam się czy może to być jakiś objaw chorobowy, typu torbiel lub inne świństwo. czekam na propozycje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 17:29
-
Amelka Ty się nic nie martw, żadnej choroby Jeśli skok był tak jak oznacza of to pojutrze test będzie pozytywny. 18 dni wyższych temperatur potwierdza ciążę więc musi wyjść.
Jeśli skok był w 19dc i jest ciąża to za 2 dni też już jest szansa że coś wyjdzie.
Nic się nie martw bo fajnie ten Twój wykres wyglądaJohnam, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
3livka wrote:Amelka Ty się nic nie martw, żadnej choroby Jeśli skok był tak jak oznacza of to pojutrze test będzie pozytywny. 18 dni wyższych temperatur potwierdza ciążę więc musi wyjść.
Jeśli skok był w 19dc i jest ciąża to za 2 dni też już jest szansa że coś wyjdzie.
Nic się nie martw bo fajnie ten Twój wykres wygląda -
To w takim razie trzymam kciuki zeby Rotzer miał rację
Czytałam że w okolicy terminu miesiączki też bywa że tempka spada przy ciąży, a potem rośnie dalej. WIęc może to to?
Ja bym chyba zrobiła betę, bo ona to już naprawdę MUSI wyjść.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
3livka wrote:To w takim razie trzymam kciuki zeby Rotzer miał rację
Czytałam że w okolicy terminu miesiączki też bywa że tempka spada przy ciąży, a potem rośnie dalej. WIęc może to to?
Ja bym chyba zrobiła betę, bo ona to już naprawdę MUSI wyjść. -
3livka wrote:Ja też czekam na przyszły tydz, zacznę brać duphaston jak gin przykazał i przestanę się zastanawiać nad obecnym cyklem A następny na pewno będzie lepszy, musi być!
-
Inofolic dziala podobnie jak metformina wiec zastanawiam sie czy nie moglabys ich polaczyc .Przestalo mi sie po nim chciec slodkiego a przy moim testosteronie i podejrzeniu pcos baaardzo wskazane. Poza tym baardzo przyspieszyl mi owu a jajniki nigdy tak mi nie pracowaly jak w tym cyklu. Tez biore letrox ale odkad zaczelam sluchac swojego endo jest poprawa.
Bedzie lepszy, jesli widzisz poprawe to juz duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:57
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:witam. pomóżcie mi proszę zrozumieć o co chodzi. mierze tempke w wadżajnie (zawsze 6:00-6:30). temperatura sama wzrosła, a od 16 do 24 dpo brałam dupka. wszystko było ok. nie bolało za bardzo, trochę byłam bardziej zmęczona, częściej miałam zawroty głowy , pobolewały jajniki, ale wszystko do wytrzymania. 12 i 13 dpo zaczely sie straszne bole @ i plecow. a 14dpo bole zaczely sie wyciszac i tak jest do teraz. strasznie mi jest zimno, ale to wina progesteronu i od czasu do czasu boli mnie @ , ale już bez bóli jajników jak było to wcześniej. testy wychodzą negatywne , wiec nie robię sobie nadziei, jednak zastanawiam się czy może to być jakiś objaw chorobowy, typu torbiel lub inne świństwo. czekam na propozycje
-
kita wrote:Torbiel to nie... bo nawet na testach piszą że torbiel daje testy dodatnie, a Ty póki co miałaś -, poczekaj jeszcze ze 3 dni - tyle ja czekam i wtedy testuj!
ja z jednej strony nie moge sie doczekac, kiedy bede mogla zrobic test, ale koniecznie z dwoma kreskami a z drugiej strony nie chce go robic, bo wiem , ze bedzie jedna kreska.
koszmarny okres jak dla mnie -
nick nieaktualnyDziewczyny spójrzcie proszę na mój wykres bo mam podobnie. Powinnam mieć już okres ale tempka zamiast spadać rośnie. Narazie nie chce sobie robić nadziei. Powiedzcie też czy ovu była prawidłowo wyznaczona wogóle ten cykl mam bardzo dziwny jeśli chodzi o wykres. Nigdy nie był taki dziwny. Dodam że mam pcos.
-