X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skoki temperatury ok 7dnia po owulce
Odpowiedz

Skoki temperatury ok 7dnia po owulce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lili_3 Znajoma

Wysłany: 11 maja 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z racji tego, że mierzę temp. dopiero 3cykl miałabym pytanie do bardziej doświadczonych Staraczek.Otóż zauważyłam dziwne skoki temperatury zaczynające się siódmego dnia po owulacji. Czy może któraś z Was wie z czym mogą być związane takie skoki bo chyba takich zygzaków nie powinno być w fl?
    Link do wykresu z kwietnia:
    https://ovufriend.pl/graph/a032077b82fd7806bd05f069b5dacee1
    Obecny cykl jest dostępny na tablicy.

If you can DREAM it,
    You can DO it !!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbadaj progesteron
    takie skoki masz w każdym cyklu?

• Lili_3 Znajoma

Wysłany: 11 maja 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest drugi cykl z takimi skokami,pierwszy okazał się bezowulacyjnym.Dzięki za podpowiedź :)

If you can DREAM it,
    You can DO it !!
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi 2 dni temu, w 5dpo zaczely sie takie zygzaki :(

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ