Skuteczność metody npr dzień przed okresem
-
Witam 🙂 Jestem tu nowa ale wykresy , pomiary temperatury, badanie śluzu oraz szyjki nie jest mi obce . Jednak narazie tylko w praktyce . Narazie korzystamy z innej metody antykoncepcji (nie hormonalnej) .
... w sierpniu bierzemy ślub a potem jedziemy na urlop poślubny. Po ślubie chcemy wprowadzić w życie npr . Proszę nie oceniać że stosujemy inną antykoncepcję. Taka była nasza decyzja kiedy byliśmy młodsi .Teraz nasze podejście się zmieniło .
W dniu przyjazdu ale raczej dzień później będę miała miesiączkę . Trwa ona zawsze 5-6 dni . Mój cykl ma 31- 32 dni a owulacja wypada zazwyczaj w 18 dniu cyklu . Chciałam usłyszeć od Was dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w dniu przyjazdu czyli w ostatnim dniu cyklu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 18:37
-
Kasia43 wrote:Witam 🙂 Jestem tu nowa ale wykresy , pomiary temperatury, badanie śluzu oraz szyjki nie jest mi obce . Jednak narazie tylko w praktyce . Narazie korzystamy z innej metody antykoncepcji (nie hormonalnej) .
... w sierpniu bierzemy ślub a potem jedziemy na urlop poślubny. Po ślubie chcemy wprowadzić w życie npr . Proszę nie oceniać że stosujemy inną antykoncepcję. Taka była nasza decyzja kiedy byliśmy młodsi .Teraz nasze podejście się zmieniło .
W dniu przyjazdu ale raczej dzień później będę miała miesiączkę . Trwa ona zawsze 5-6 dni . Mój cykl ma 31- 32 dni a owulacja wypada zazwyczaj w 18 dniu cyklu . Chciałam usłyszeć od Was dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w dniu przyjazdu czyli w ostatnim dniu cyklu ? -