X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skuteczność metody npr dzień przed okresem
Odpowiedz

Skuteczność metody npr dzień przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia43 Nowa

Wysłany: 21 maja 2021, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam 🙂 Jestem tu nowa ale wykresy , pomiary temperatury, badanie śluzu oraz szyjki nie jest mi obce . Jednak narazie tylko w praktyce . Narazie korzystamy z innej metody antykoncepcji (nie hormonalnej) .
    ... w sierpniu bierzemy ślub a potem jedziemy na urlop poślubny. Po ślubie chcemy wprowadzić w życie npr . Proszę nie oceniać że stosujemy inną antykoncepcję. Taka była nasza decyzja kiedy byliśmy młodsi .Teraz nasze podejście się zmieniło .
    W dniu przyjazdu ale raczej dzień później będę miała miesiączkę . Trwa ona zawsze 5-6 dni . Mój cykl ma 31- 32 dni a owulacja wypada zazwyczaj w 18 dniu cyklu . Chciałam usłyszeć od Was dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w dniu przyjazdu czyli w ostatnim dniu cyklu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 18:37

• Miamonia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2021, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia43 wrote:
    Witam 🙂 Jestem tu nowa ale wykresy , pomiary temperatury, badanie śluzu oraz szyjki nie jest mi obce . Jednak narazie tylko w praktyce . Narazie korzystamy z innej metody antykoncepcji (nie hormonalnej) .
    ... w sierpniu bierzemy ślub a potem jedziemy na urlop poślubny. Po ślubie chcemy wprowadzić w życie npr . Proszę nie oceniać że stosujemy inną antykoncepcję. Taka była nasza decyzja kiedy byliśmy młodsi .Teraz nasze podejście się zmieniło .
    W dniu przyjazdu ale raczej dzień później będę miała miesiączkę . Trwa ona zawsze 5-6 dni . Mój cykl ma 31- 32 dni a owulacja wypada zazwyczaj w 18 dniu cyklu . Chciałam usłyszeć od Was dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w dniu przyjazdu czyli w ostatnim dniu cyklu ?
    Jeśli Twoje miesiączki są regularne i owulacja faktycznie wypada koło 18dc to zapłodnienie 13 dni po niej jak dla mnie, jest niemożliwe ;)

7u22flw1vl3i5lsf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ