X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skuteczność metody npr dzień przed okresem
Odpowiedz

Skuteczność metody npr dzień przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia43 Nowa

Wysłany: 21 maja 2021, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam 🙂 Jestem tu nowa ale wykresy , pomiary temperatury, badanie śluzu oraz szyjki nie jest mi obce . Jednak narazie tylko w praktyce . Narazie korzystamy z innej metody antykoncepcji (nie hormonalnej) .
    ... w sierpniu bierzemy ślub a potem jedziemy na urlop poślubny. Po ślubie chcemy wprowadzić w życie npr . Proszę nie oceniać że stosujemy inną antykoncepcję. Taka była nasza decyzja kiedy byliśmy młodsi .Teraz nasze podejście się zmieniło .
    W dniu przyjazdu ale raczej dzień później będę miała miesiączkę . Trwa ona zawsze 5-6 dni . Mój cykl ma 31- 32 dni a owulacja wypada zazwyczaj w 18 dniu cyklu . Chciałam usłyszeć od Was dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w dniu przyjazdu czyli w ostatnim dniu cyklu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 18:37

• Miamonia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2021, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia43 wrote:
    Witam 🙂 Jestem tu nowa ale wykresy , pomiary temperatury, badanie śluzu oraz szyjki nie jest mi obce . Jednak narazie tylko w praktyce . Narazie korzystamy z innej metody antykoncepcji (nie hormonalnej) .
    ... w sierpniu bierzemy ślub a potem jedziemy na urlop poślubny. Po ślubie chcemy wprowadzić w życie npr . Proszę nie oceniać że stosujemy inną antykoncepcję. Taka była nasza decyzja kiedy byliśmy młodsi .Teraz nasze podejście się zmieniło .
    W dniu przyjazdu ale raczej dzień później będę miała miesiączkę . Trwa ona zawsze 5-6 dni . Mój cykl ma 31- 32 dni a owulacja wypada zazwyczaj w 18 dniu cyklu . Chciałam usłyszeć od Was dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w dniu przyjazdu czyli w ostatnim dniu cyklu ?
    Jeśli Twoje miesiączki są regularne i owulacja faktycznie wypada koło 18dc to zapłodnienie 13 dni po niej jak dla mnie, jest niemożliwe ;)

7u22flw1vl3i5lsf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ