X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skuteczność metody npr dzień przed okresem
Odpowiedz

Skuteczność metody npr dzień przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia43 Nowa

Wysłany: 21 maja 2021, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam 🙂 Jestem tu nowa ale wykresy , pomiary temperatury, badanie śluzu oraz szyjki nie jest mi obce . Jednak narazie tylko w praktyce . Narazie korzystamy z innej metody antykoncepcji (nie hormonalnej) .
    ... w sierpniu bierzemy ślub a potem jedziemy na urlop poślubny. Po ślubie chcemy wprowadzić w życie npr . Proszę nie oceniać że stosujemy inną antykoncepcję. Taka była nasza decyzja kiedy byliśmy młodsi .Teraz nasze podejście się zmieniło .
    W dniu przyjazdu ale raczej dzień później będę miała miesiączkę . Trwa ona zawsze 5-6 dni . Mój cykl ma 31- 32 dni a owulacja wypada zazwyczaj w 18 dniu cyklu . Chciałam usłyszeć od Was dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w dniu przyjazdu czyli w ostatnim dniu cyklu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 18:37

• Miamonia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2021, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia43 wrote:
    Witam 🙂 Jestem tu nowa ale wykresy , pomiary temperatury, badanie śluzu oraz szyjki nie jest mi obce . Jednak narazie tylko w praktyce . Narazie korzystamy z innej metody antykoncepcji (nie hormonalnej) .
    ... w sierpniu bierzemy ślub a potem jedziemy na urlop poślubny. Po ślubie chcemy wprowadzić w życie npr . Proszę nie oceniać że stosujemy inną antykoncepcję. Taka była nasza decyzja kiedy byliśmy młodsi .Teraz nasze podejście się zmieniło .
    W dniu przyjazdu ale raczej dzień później będę miała miesiączkę . Trwa ona zawsze 5-6 dni . Mój cykl ma 31- 32 dni a owulacja wypada zazwyczaj w 18 dniu cyklu . Chciałam usłyszeć od Was dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w dniu przyjazdu czyli w ostatnim dniu cyklu ?
    Jeśli Twoje miesiączki są regularne i owulacja faktycznie wypada koło 18dc to zapłodnienie 13 dni po niej jak dla mnie, jest niemożliwe ;)

7u22flw1vl3i5lsf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ