X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów ślad płynu w zatoce douglasa
Odpowiedz

ślad płynu w zatoce douglasa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sysia1 Nowa

Wysłany: 2 stycznia, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ślad płynu w zatoce douglasa, o czym to może świadczyć? W teorii owulację miałam już kilka dni temu a dzisiaj jak byłam u ginekologa to się okazało że mam tam ślad płynu, niestety zobaczyłam to dopiero w domu stąd pytanie do Was czy to normalne?

• Monnie Znajoma

Wysłany: 16 stycznia, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, normalne

Ana29 lubi tę wiadomość

👩🏼32 👨🏻30 🐕‍🦺 4
    Starania od XII 2023

Ona:
    AMH VIII 2023 - 3,94 🙏

Niedoczynność tarczycy TSH 2,05 2.12.2024 (z 4,65 we wrześniu 2023)

Euthyrox 50/75 mg
    SonoHSG???

On: VIII 2024 - CASA - wszystkie parametry w granicach normy.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ