X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz kilka dni po owulacji
Odpowiedz

Śluz kilka dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna1501 Nowa

Wysłany: 23 października 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy zdarzył wam się sluz rozciagliwy kilka dni po owulacji?
    Jestem w 16dniu cyklu , w 10 dniu miałam owulacje i to był jedyny dzień śluzu rozciągliwego, kolejne dni nic, i dziś 6 dpo znów sluz rozciagliwy..
    Czy ro normalne?

• Madzigaw88 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2023, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo mam to samo z tym że miałam bardzoooo wręcz dużo rozciągliwego śluzu przezroczystego z nitkami krwi w 12 i 13 DC test y owulacyjne pozytywny w 12 DC stosunek 12 i 13 DC i od tego dnia cały czas rozciągliwy ale kremowy i mętny z domieszką przezroczystego a dzisiaj znów z nitkami krwi 🤷🤷🤷😩😩😩
    Pół roku starania o 2 dzidzi i nic a 2 lata temu wystarczył 1 dzień totalna wpadka i mamy 1,5 roczną córcię a jak chcemy to o figa z makiem
    I tam moja szyjka o 12 DC cały czas wysoko Miękka i otwarta jak by .... skończyła pół roku temu 35 lat i mój organizm robi sobie ze mnie jaja 🙈😅

Kocham być mamą 🥰
    Ona 💁‍♀️36 lat
    mama 4 dzieci w wieku 19,17,7 i 2lata
    przebyte 6 ciąż naturalnych
    4 porody naturalne 2005,2007,2017,2022
    2023 styczeń na pół roku przed ślubem po 20 latach 😎😎😎starania o 5 szczęście
    Czerwiec 2024 diagnoza
    Lewy jajowodów niedrożny
    Amh 0,41 😭
    Fsh 7.75
    Decyzja tylko IVF
    On🙋 40 lat
    Nasienie badane lipiec 2024 tyle o ile dobre
    Morfologia plemników 0%
    Wady główki I akrosomu 99%
    Wady witki 1 %
    Diagnoza czynnik męski

Sierpień Pierwsze podejście do IVF po 1,5 roku starań na cyklach naturalnych i stymulowanych clo

Mamy to 08.08 o 8.00 rano 🤭 pobrano 10 jajeczek 😃😃😃😃
    5 udało się zapłodnić w tym 2 są jak to żekła pani embrolog klasy premium🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
    12.08 zostały 2 zarodki 3.1.1 😭
    Wtorek 13.08.2024 transfer
    Został 1 zarodek 3.1.1
    Test sikany 18.08 Biały jak śnieg 😭
    23.08 blada kreska
    23.08 beta 4
    26.08 beta 8
    28.08 Beta 23 🥹🥹🥹
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ