Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz kilka dni po owulacji
Odpowiedz

Śluz kilka dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna1501 Nowa

Wysłany: 23 października 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy zdarzył wam się sluz rozciagliwy kilka dni po owulacji?
    Jestem w 16dniu cyklu , w 10 dniu miałam owulacje i to był jedyny dzień śluzu rozciągliwego, kolejne dni nic, i dziś 6 dpo znów sluz rozciagliwy..
    Czy ro normalne?

• Madzigaw88 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2023, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo mam to samo z tym że miałam bardzoooo wręcz dużo rozciągliwego śluzu przezroczystego z nitkami krwi w 12 i 13 DC test y owulacyjne pozytywny w 12 DC stosunek 12 i 13 DC i od tego dnia cały czas rozciągliwy ale kremowy i mętny z domieszką przezroczystego a dzisiaj znów z nitkami krwi 🤷🤷🤷😩😩😩
    Pół roku starania o 2 dzidzi i nic a 2 lata temu wystarczył 1 dzień totalna wpadka i mamy 1,5 roczną córcię a jak chcemy to o figa z makiem
    I tam moja szyjka o 12 DC cały czas wysoko Miękka i otwarta jak by .... skończyła pół roku temu 35 lat i mój organizm robi sobie ze mnie jaja 🙈😅

Kocham być mamą 🥰
    Ona 💁‍♀️36 lat
    mama 4 dzieci w wieku 19,17,7 i 2lata
    przebyte 6 ciąż naturalnych
    4 porody naturalne 2005,2007,2017,2022
    2023 styczeń na pół roku przed ślubem po 20 latach 😎😎😎starania o 5 szczęście
    Czerwiec 2024 diagnoza
    Lewy jajowodów niedrożny
    Amh 0,41 😭
    Fsh 7.75
    Decyzja tylko IVF
    On🙋 40 lat
    Nasienie badane lipiec 2024 tyle o ile dobre
    Morfologia plemników 0%
    Wady główki I akrosomu 99%
    Wady witki 1 %
    Diagnoza czynnik męski

Sierpień Pierwsze podejście do IVF po 1,5 roku starań na cyklach naturalnych i stymulowanych clo

Mamy to 08.08 o 8.00 rano 🤭 pobrano 10 jajeczek 😃😃😃😃
    5 udało się zapłodnić w tym 2 są jak to żekła pani embrolog klasy premium🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
    12.08 zostały 2 zarodki 3.1.1 😭
    Wtorek 13.08.2024 transfer
    Został 1 zarodek 3.1.1
    Test sikany 18.08 Biały jak śnieg 😭
    23.08 blada kreska
    23.08 beta 4
    26.08 beta 8
    28.08 Beta 23 🥹🥹🥹
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ