X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz kilka dni po owulacji
Odpowiedz

Śluz kilka dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna1501 Debiutantka

Wysłany: 23 października 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy zdarzył wam się sluz rozciagliwy kilka dni po owulacji?
    Jestem w 16dniu cyklu , w 10 dniu miałam owulacje i to był jedyny dzień śluzu rozciągliwego, kolejne dni nic, i dziś 6 dpo znów sluz rozciagliwy..
    Czy ro normalne?

• Madzigaw88 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2023, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo mam to samo z tym że miałam bardzoooo wręcz dużo rozciągliwego śluzu przezroczystego z nitkami krwi w 12 i 13 DC test y owulacyjne pozytywny w 12 DC stosunek 12 i 13 DC i od tego dnia cały czas rozciągliwy ale kremowy i mętny z domieszką przezroczystego a dzisiaj znów z nitkami krwi 🤷🤷🤷😩😩😩
    Pół roku starania o 2 dzidzi i nic a 2 lata temu wystarczył 1 dzień totalna wpadka i mamy 1,5 roczną córcię a jak chcemy to o figa z makiem
    I tam moja szyjka o 12 DC cały czas wysoko Miękka i otwarta jak by .... skończyła pół roku temu 35 lat i mój organizm robi sobie ze mnie jaja 🙈😅

👱‍♀️ lipiec '88 👱‍♂️ październik'84
    👩‍❤️‍👨 wrzesień 2003
    ⛪️ Lipiec 2023
    👶🩷 maj 2005
    👶🩵 listopad 2007
    👼💔 9tc listopad 2008
    👼💔 10tc wrzesień 2016
    👶🩵 październik 2017
    👶🩷 sierpień 2022
    👶🩷 czerwiec 2026 czekamy na ciebie maleńka 🌸
    Termin Om 04.06.2026
    Termin usg 01.06.2026
    Wizyta serduszkowa 16.10 mamy 1,02 cm człowieczka z ❤️ 🥳🥳🥳
    Wizyta 30.10 2,34cm dzidziuni-Jadziuni 2 🥰
    Wizyta 06.11 3,34 cm dzidziuni-Jadziuni 😍😍😍
    20.11.25 prenatalne mamy
    To 5,76 cm dziewuszki Malinka-Jadzia 2🩷🌺🌸🪷

preg.png
    Czekamy na ciebie córeczko 🌸🩷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ