X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz kilka dni po owulacji
Odpowiedz

Śluz kilka dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna1501 Nowa

Wysłany: 23 października 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy zdarzył wam się sluz rozciagliwy kilka dni po owulacji?
    Jestem w 16dniu cyklu , w 10 dniu miałam owulacje i to był jedyny dzień śluzu rozciągliwego, kolejne dni nic, i dziś 6 dpo znów sluz rozciagliwy..
    Czy ro normalne?

• Madzigaw88 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2023, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo mam to samo z tym że miałam bardzoooo wręcz dużo rozciągliwego śluzu przezroczystego z nitkami krwi w 12 i 13 DC test y owulacyjne pozytywny w 12 DC stosunek 12 i 13 DC i od tego dnia cały czas rozciągliwy ale kremowy i mętny z domieszką przezroczystego a dzisiaj znów z nitkami krwi 🤷🤷🤷😩😩😩
    Pół roku starania o 2 dzidzi i nic a 2 lata temu wystarczył 1 dzień totalna wpadka i mamy 1,5 roczną córcię a jak chcemy to o figa z makiem
    I tam moja szyjka o 12 DC cały czas wysoko Miękka i otwarta jak by .... skończyła pół roku temu 35 lat i mój organizm robi sobie ze mnie jaja 🙈😅

Kocham być mamą 🥰
    Ona 💁‍♀️36 lat
    mama 4 dzieci w wieku 19,17,7 i 2lata
    przebyte 6 ciąż naturalnych
    4 porody naturalne 2005,2007,2017,2022
    2023 styczeń na pół roku przed ślubem po 20 latach 😎😎😎starania o 5 szczęście
    Czerwiec 2024 diagnoza
    Lewy jajowodów niedrożny
    Amh 0,41 😭
    Fsh 7.75
    Decyzja tylko IVF
    On🙋 40 lat
    Nasienie badane lipiec 2024 tyle o ile dobre
    Morfologia plemników 0%
    Wady główki I akrosomu 99%
    Wady witki 1 %
    Diagnoza czynnik męski

Sierpień Pierwsze podejście do IVF po 1,5 roku starań na cyklach naturalnych i stymulowanych clo

Mamy to 08.08 o 8.00 rano 🤭 pobrano 10 jajeczek 😃😃😃😃
    5 udało się zapłodnić w tym 2 są jak to żekła pani embrolog klasy premium🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
    12.08 zostały 2 zarodki 3.1.1 😭
    Wtorek 13.08.2024 transfer
    Został 1 zarodek 3.1.1
    Test sikany 18.08 Biały jak śnieg 😭
    23.08 blada kreska
    23.08 beta 4
    26.08 beta 8
    28.08 Beta 23 🥹🥹🥹
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ