Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz kilka dni po owulacji
Odpowiedz

Śluz kilka dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna1501 Debiutantka

Wysłany: 23 października 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy zdarzył wam się sluz rozciagliwy kilka dni po owulacji?
    Jestem w 16dniu cyklu , w 10 dniu miałam owulacje i to był jedyny dzień śluzu rozciągliwego, kolejne dni nic, i dziś 6 dpo znów sluz rozciagliwy..
    Czy ro normalne?

• Madzigaw88 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2023, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo mam to samo z tym że miałam bardzoooo wręcz dużo rozciągliwego śluzu przezroczystego z nitkami krwi w 12 i 13 DC test y owulacyjne pozytywny w 12 DC stosunek 12 i 13 DC i od tego dnia cały czas rozciągliwy ale kremowy i mętny z domieszką przezroczystego a dzisiaj znów z nitkami krwi 🤷🤷🤷😩😩😩
    Pół roku starania o 2 dzidzi i nic a 2 lata temu wystarczył 1 dzień totalna wpadka i mamy 1,5 roczną córcię a jak chcemy to o figa z makiem
    I tam moja szyjka o 12 DC cały czas wysoko Miękka i otwarta jak by .... skończyła pół roku temu 35 lat i mój organizm robi sobie ze mnie jaja 🙈😅

👱‍♀️ lipiec '88 👱‍♂️ październik'84
    👩‍❤️‍👨 wrzesień 2003
    ⛪️ Lipiec 2023
    👶🩷 maj 2005
    👶🩵 listopad 2007
    👼💔 9tc listopad 2008
    👼💔 10tc wrzesień 2016
    👶🩵 październik 2017
    👶🩷 sierpień 2022
    👶🩷 czerwiec 2026 czekamy na ciebie maleńka 🌸
    Termin Om 04.06.2026
    Termin usg 01.06.2026
    Wizyta serduszkowa 16.10 mamy 1,02 cm człowieczka z ❤️ 🥳🥳🥳
    Wizyta 30.10 2,34cm dzidziuni-Jadziuni 2 🥰
    Wizyta 06.11 3,34 cm dzidziuni-Jadziuni 😍😍😍
    20.11.25 prenatalne mamy
    To 5,76 cm dziewuszki Malinka-Jadzia 2???🩷🌺🌸🪷
    14.01.26 280g szczęścia 💙/🩷 🤔🤷‍♀️
    20.01.26 połówkowe 388g zdrowej córeczki 🩷🍑🥳
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ