Śluz płodny- dla pocieszenia dla staraczek ;)
-
Hej dziewczyny
Piszę do Was z fioletowej strony, bo myślę, że może się przydać to co powiem
Od kiedy zaczęliśmy się starać, zaczęłam zwracać uwagę na między innymi śluz płodny. Nigdy się tematem nie interesowałam, no ale wiadomo- czas zacząć
No i jeden cykl- nie ma, drugi, nie ma, ciąży też, trzeci, nic. Biegne do mojej gin co robiła mi monitoring. Ona mówi- niech sobie pani da spokój z tym śluzem. No ale wiedzialam lepiej. To się poumawaiłam, do endokrynologa, do innego gina, mojego, badania, itd, pewnie przez prolaktynę, bo od paru miesięcy brałam Diostinex.
Nie ma nie ma nie ma nie ma..... nic...
A ja nagle w ciąży
Wniosek taki- że szukałam, i dłubalam, i jak się mierzy, rozne metody itd... a jajko kurze, a to ma się ciągnąć, a u mnie nic, nic...
Tak więc, dziewcyzny może to ktorejś pomoże zaprzestać pogoni za śluzem płodnym
Pozdrawiam!Chica Mala, hipisiątko, Anna255, kita, Felicity lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi ! -
Oj i ja miałam cykle książkowe teraz od chyba 2 mies. mi się potrzepały okres się spóźnia kilka dni i przychodzi raz jest w spodziewanym dniu innym razem z 6 dni mi się spóźnił na śluz nie patrzę bo zawsze mam mokro w podpasce i jak ma przyjść @ to mam taki jak by suchawy :d z jajnikami mam wszystko ok już sama nie wiem co może być przyczyną czasami mam naprawdę tego dosyć i nie wiem co już mam zrobić żeby zajść
kita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskaffeczka wrote:Oj i ja miałam cykle książkowe teraz od chyba 2 mies. mi się potrzepały okres się spóźnia kilka dni i przychodzi raz jest w spodziewanym dniu innym razem z 6 dni mi się spóźnił na śluz nie patrzę bo zawsze mam mokro w podpasce i jak ma przyjść @ to mam taki jak by suchawy :d z jajnikami mam wszystko ok już sama nie wiem co może być przyczyną czasami mam naprawdę tego dosyć i nie wiem co już mam zrobić żeby zajść
A ukochany przebadany już??? -
nick nieaktualnyDobrze piszesz autorko ja również śluzu nie miałam a zaszlam poczytałam i śluz moze być ale w środku w mniejszej ilosci sprawdzić możemy wkładając palca tylko uwaga z paznokciami bo błona jest delikatna.
Ja niestety ppronilam ale tobie zucze wszystkiego najlepszego -
Ja mam tak samo jakies 3lata temu sluzu bylo tyle ze az sie wylewalo a teraz to susza. Chyba to wina psychiki bo jak kazda tak ma od kiedy sie stara. Ale jak tu nie myslecTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Wiecie co chyba macie racje z tym śluzem...Wrzesien i pazdziernik na Clo...piekna owulacja sluzu brak;/ z Kolei W listopadzie byłam na clo ale prawy jajnik nie zadziałam na wczesniejsza dawkę lekarz potwierdził cykl bezowulacyjny odpuściłam i wtedy miałam mnóstwo śluzu rozciągliwego i płodnego tylko pecherzyka brak;/ U mnie wszystko działa na odwrót...masakra nic sie kupy nie trzyma;/
-
nick nieaktualnyRany, ciesze sie, ze znalazlam ten watek! Dzis mnie tknelo ze dlugo nie mialam sluzu i sie zastanawialam czy brak sluzu oznacza brak owulacji. Sprawdzilam sobie szyjke, wszystko sie zgadza czyli jest otwarta i bardziej cofnieta. Martwi mnie tylko jej miekkosc, bo chyba powinna byc bardziej miekka ale moj maz powiedzial ze czasami podczas stosunkow wyczuwa ze jest duzo twardsza, wiec troche mnie to uspokoilo. No i jakis sluz tam wyczulam jednak
Co o tym sadzicie?
Dziekuje za odpowiedzi i przepraszam za brak polskich znakow ale moj telefon zastrajkowal :p -
nick nieaktualnyHej wam szukałam takiego tematu ja mam dużo kremowego śluzu a w nim znajdują się pasma rozciągliwego... I to bez sensu jest bo ten kremowy ma kwaśny odczyn i zabija plemniki a ten rozciągliwy ma im pomóc wiec jedno wyklucza drugie któraś tak miała i zaszła?
-