Śluz płodny po owulacji
-
nick nieaktualnyMój lekarz mówi, że może to być związane z PCOS ale może też wskazywać na problemy bakteryjne/pierwotniacze (nawet jeśli nie swędzi i nie boli), albo może wskazywać na różnego typu nietolerancje pokarmowe. Ja mam płodny śluz przez większość cyklu z powodu PCOS i nietolerancji. BARDZO restrykcyjna dieta sprawia, że mam trochę normalniejsze cykle
-
KMK wrote:Mój lekarz mówi, że może to być związane z PCOS ale może też wskazywać na problemy bakteryjne/pierwotniacze (nawet jeśli nie swędzi i nie boli), albo może wskazywać na różnego typu nietolerancje pokarmowe. Ja mam płodny śluz przez większość cyklu z powodu PCOS i nietolerancji. BARDZO restrykcyjna dieta sprawia, że mam trochę normalniejsze cykle
przy pcos sluz plodny utrzymuje sie przez dluzsza czesc cyklu?
-
Witam
Mam pytanie. Cykle mam 26-27 dniowe. Ostatnia miesiączka 7 Styczeń.17 Stycznia(11 dc) miałam największa obfitość śluzu płodnego .Owulacja prawdopodobnie 13-14dc. Wczoraj 15dc zaobserwowałam u siebie śluz tzw niepłodny biały,nieprzejrzysty i gęsty. Jednak dzisiaj pojawił się u mnie śluz taki sam jaki występuję w dniach płodnych. Przejrzysty i jest go dość dużo . Co to może być? -