Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz płodny po owulacji
Odpowiedz

Śluz płodny po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:53

20140607580114.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz mówi, że może to być związane z PCOS ale może też wskazywać na problemy bakteryjne/pierwotniacze (nawet jeśli nie swędzi i nie boli), albo może wskazywać na różnego typu nietolerancje pokarmowe. Ja mam płodny śluz przez większość cyklu z powodu PCOS i nietolerancji. BARDZO restrykcyjna dieta sprawia, że mam trochę normalniejsze cykle ;)

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

20140607580114.png

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniacz, ale ja widze ze po owulacji nie masz rozciagliwego tylko PRZED, wiec nie wiem skad to pytanie;) no chyba ze zmieniłas dane ;p

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

20140607580114.png

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KMK wrote:
    Mój lekarz mówi, że może to być związane z PCOS ale może też wskazywać na problemy bakteryjne/pierwotniacze (nawet jeśli nie swędzi i nie boli), albo może wskazywać na różnego typu nietolerancje pokarmowe. Ja mam płodny śluz przez większość cyklu z powodu PCOS i nietolerancji. BARDZO restrykcyjna dieta sprawia, że mam trochę normalniejsze cykle ;)

przy pcos sluz plodny utrzymuje sie przez dluzsza czesc cyklu?

iv094x39ir3hgbzx.png
  • madzius90 Debiutantka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Mam pytanie. Cykle mam 26-27 dniowe. Ostatnia miesiączka 7 Styczeń.17 Stycznia(11 dc) miałam największa obfitość śluzu płodnego .Owulacja prawdopodobnie 13-14dc. Wczoraj 15dc zaobserwowałam u siebie śluz tzw niepłodny biały,nieprzejrzysty i gęsty. Jednak dzisiaj pojawił się u mnie śluz taki sam jaki występuję w dniach płodnych. Przejrzysty i jest go dość dużo . Co to może być?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ