X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz płodny przed okresem?
Odpowiedz

Śluz płodny przed okresem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mvrta Debiutantka

Wysłany: 7 lipca 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest możliwość żeby przed planowanym okresem występował śluz płodny?
    Dokładnie miesiac temu zaczal mi sie okres i pierwszego dnia chłopak wchodził do środka ale wytrysk nastapił na zewnatrz, czy jest ryzyko zapłodnienia?
    zrobiłam juz 2 testy- wynik negatywny
    W zeszłym tygodniu byłam chora i brałam antybiotyk- 3 dni temu skonczylam- czy to tez moze miec jakis wpływ na to ze okres teoretycznie spóźnia się 3 dni?

• lithium Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2019, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że ryzyko zapłodnienia podczas okresu jest znikome wręcz zerowe. Tym bardziej, że nie doszło do wytrysku w pochwie. Antybiotyki mogą opóźnić miesiączkę więc spokojnie czekaj jak przyjdzie.
    Pozdrawiam ;)

??.03.2020 - na świat przyjdzie nasza druga kruszynka <3
    Nasze pierwsze szczęście:
    04.12.17 - 2620g, 51cm <3
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2019, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antybiotyki mogą.opoznic okres więc spokojnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2019, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam?

• mvrta Debiutantka

Wysłany: 19 sierpnia 2019, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie było, okres przyszedł ale spóźniony, najprawdopodobniej przed antybiotyk :) jednak teraz mam podobną sytuacje, z tym ze taki sam stosunek miał miejsce 5 dnia okresu
    Cykle mam ok 27-29 dni i trwają zazwyczaj 6 dni i nie wiem czy mam powody do obaw

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mvrta wrote:
    Nic nie było, okres przyszedł ale spóźniony, najprawdopodobniej przed antybiotyk :) jednak teraz mam podobną sytuacje, z tym ze taki sam stosunek miał miejsce 5 dnia okresu
    Cykle mam ok 27-29 dni i trwają zazwyczaj 6 dni i nie wiem czy mam powody do obaw
    Po co kochasz się podczas okresu? Zaraz się grzybicy albo czegoś nabawisz...

Sonia94 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

W tym cyklu do 10dc brałam olejek z wiesiołka(owu była w 9dc),i podziałał😊Ale od 13dc najpierw było mega dużo śluzu białego,kremowego,potem lepki a teraz bardziej wodnisty.Generalnie cały czas czuje "mokrość".W poprzednich cyklach tego nie było.Czy to może być spowodowane wiesiołkiem,działa długo?Czy mogę liczyć,że to objaw ewentualnej ciąży?🙂

• Miszczynka Przyjaciółka

Wysłany: 18 listopada 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różnie to bywa w bardzo wczesnej ciąży. Część dziewczyn ma mokro, śluz wodnisty, kremowy, lepki, a część dziewczyn ma wręcz sucho jak na pustyni. Tu nie ma reguły. A uczucie wilgoci również po owulacji może być związane z tym że bralas olej z wiesiołka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ