Śluz płodny przed okresem?
-
Czy jest możliwość żeby przed planowanym okresem występował śluz płodny?
Dokładnie miesiac temu zaczal mi sie okres i pierwszego dnia chłopak wchodził do środka ale wytrysk nastapił na zewnatrz, czy jest ryzyko zapłodnienia?
zrobiłam juz 2 testy- wynik negatywny
W zeszłym tygodniu byłam chora i brałam antybiotyk- 3 dni temu skonczylam- czy to tez moze miec jakis wpływ na to ze okres teoretycznie spóźnia się 3 dni? -
Wydaje mi się, że ryzyko zapłodnienia podczas okresu jest znikome wręcz zerowe. Tym bardziej, że nie doszło do wytrysku w pochwie. Antybiotyki mogą opóźnić miesiączkę więc spokojnie czekaj jak przyjdzie.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Nic nie było, okres przyszedł ale spóźniony, najprawdopodobniej przed antybiotyk jednak teraz mam podobną sytuacje, z tym ze taki sam stosunek miał miejsce 5 dnia okresu
Cykle mam ok 27-29 dni i trwają zazwyczaj 6 dni i nie wiem czy mam powody do obaw -
mvrta wrote:Nic nie było, okres przyszedł ale spóźniony, najprawdopodobniej przed antybiotyk jednak teraz mam podobną sytuacje, z tym ze taki sam stosunek miał miejsce 5 dnia okresu
Cykle mam ok 27-29 dni i trwają zazwyczaj 6 dni i nie wiem czy mam powody do obawSonia94 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witam,
W tym cyklu do 10dc brałam olejek z wiesiołka(owu była w 9dc),i podziałał😊Ale od 13dc najpierw było mega dużo śluzu białego,kremowego,potem lepki a teraz bardziej wodnisty.Generalnie cały czas czuje "mokrość".W poprzednich cyklach tego nie było.Czy to może być spowodowane wiesiołkiem,działa długo?Czy mogę liczyć,że to objaw ewentualnej ciąży?🙂 -
Różnie to bywa w bardzo wczesnej ciąży. Część dziewczyn ma mokro, śluz wodnisty, kremowy, lepki, a część dziewczyn ma wręcz sucho jak na pustyni. Tu nie ma reguły. A uczucie wilgoci również po owulacji może być związane z tym że bralas olej z wiesiołka.
-