Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz płodny, temperatura, owulacja... coś tu chyba nie gra!
Odpowiedz

Śluz płodny, temperatura, owulacja... coś tu chyba nie gra!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lalala Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2020, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, może wy wiecie, bo z moim ginekologiem nie mogę takich tematów poruszać, bo on nie uznaje mierzenia temperatury. Wiadomo, że podczas dni płodnych zmienia się śluz, a po owulacji rośnie temperatura. Ale co jeśli pojawia się śluz płodny, a owulacja zaznaczana jest aż 8 dni później, kiedy już go nie ma? Na przykładzie mojego ostatniego cyklu: śluz płodny od 11 dnia cyklu, owulacja dopiero w 19 dniu cyku (już nie miałam śluzu płodnego) i faza lutealna 9 dni... Zazwyczaj trwa 10-11. Wiem, że to na pograniczu. Wstawiłabym wykres, ale nie ogarniam jak to zrobić ;) Czy możliwe jest jakieś zaburzenie?

atdccwa173tcycke.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2020, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wejdź na swój wykres i od nim masz "udostępnij wykres" kliknij to i wybierz zakładkę wykresy na tablicy - zaznacz że chcesz udostępnić.

• Ania.S Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2020, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile trwa u Ciebie faza folikularna? Bo lutealna wydaje się być faktycznie za krótka. Czy mierzysz temperaturę podczas okresu?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ