X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz płodny w 4.dniu wyższej temp?
Odpowiedz

Śluz płodny w 4.dniu wyższej temp?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andzia_:) Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowne Koleżanki!
    Nie orientuje sie,czy ten temat juz występował wcześniej na forum... W chwili obecnej odkładamy poczęcie,mam stwierdzone PCOS i staram sie jak najdokładniej obserwować organizm :)

Jestem w 4.dniu podwyższonej temp,najlepszy śluz obserwowałam 3dni temu,dzis natomiast pojawiła sie skąpa ilośc śluzu wysoce plodnego. Czy wiecie moze,co to oznacza?

Od siebie dodam,ze śluz pojawia sie u mnie od razu po miesiączce i trwa przez cały cykl,natomiast jestem w stanie rozróżnić poszczególne fazy :)

Bede wdzięczna za pomoc!

Obserwuję - nie planuję (jeszcze). :)
    *** Zdiagnozowane PCOS z tendencją do powstawania torbieli czynnościowych.
  • Andzia_:) Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...

Nieśmiało liczę na pomoc.

Dziękuję!

Obserwuję - nie planuję (jeszcze). :)
    *** Zdiagnozowane PCOS z tendencją do powstawania torbieli czynnościowych.
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to oznaczać szczyt śluzu czyli ostatni dzień wystąpienia śluzu płodnego. nadmiar śluzu to nie problem ;)

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Sirin Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze że jest śluz nie ma się czym martwić gorzej by było gdyby śluzu nie było.Tak to szczyt śluzu który będzie się stopniowo zmniejszać.

Basiaa1
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ