Księżna wrote:
Po wspolzyciu zawsze na drugi dzień mam bardziej wodnisty sluz i tak też ma większość, można go pomylić z śluzem płodnym. Taki sluz po wspolzyciu wydostaje się szybciej z pochwy i jest bardzo widoczny na papierze toaletowym, nie ciągnie się chociaż bywa dość gesty i jest moim zdaniem bardziej mętny. U mnie juz zanika po południu lub na wieczor. Sluz płodny masz kiedy naprawde odczuwasz mokrość w pochwie przez cały dzień, za kilka dni pojawią się sluz rozciągliwy,
ja go obserwuje juz w ciągu dnia kiedy robie siku i on wydastaje się z pochwy i ciągnie jak białko jajka, ale czasami nie wydostaje się, gdy jest go mniej i wtedy wieczorami sprawdzam palcem sluz w pochwie i ten rozciągliwy nie rozrywa się kiedy go przekładasz sobie miedzy palcami. Poczytaj sobie artykuł o tym, jest dostępny tu w ovufriend. Jak poobserwujesz kilka cykli to zauważysz szybką różnice i nauczysz się tego, chociaż życzę Ci udanego juz pierwszego cyklu.😊
Śluz jak białko jajka zaobserwowałam tylko jednego dnia i było go bardzo dużo, tego akurat się nie da z niczym pomylić. Śluz wodnisty utrzymywał się cały dzień, wieczorem jakby więcej bo aż miałam mokra bieliznę.
6 miesięcy starań o córeczke 🩷
Córka z 2023: Wielowadzie. Między innymi: obustronne stopy końsko-szpotawe, hipotrofia, niska masa ciała, zaćma oka lewego.
W trakcie badań genetycznych.
Kwiecień 2024 Starania o rodzeństwo 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna
AMH 3,95
Hormony ✅
Nasienie ✅
Owulację ✅
Endometrioza głęboko naciekająca, zrost jajnika lewego z macicą.
Od Marca 2025 pod opieką poradni leczenia Niepłodności w Instytucie Zdrowia Kobiet w Warszawie.
6 miesięcy starań o córeczke 🩷
Córka z 2023: Wielowadzie. Między innymi: obustronne stopy końsko-szpotawe, hipotrofia, niska masa ciała, zaćma oka lewego.
W trakcie badań genetycznych.
Kwiecień 2024 Starania o rodzeństwo 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna
AMH 3,95
Hormony ✅
Nasienie ✅
Owulację ✅
Endometrioza głęboko naciekająca, zrost jajnika lewego z macicą.
Od Marca 2025 pod opieką poradni leczenia Niepłodności w Instytucie Zdrowia Kobiet w Warszawie.