spadek i wzrost temperatury :)
-
Witam. Wczoraj mialam spadek do 36.60 a dzis wzrost do 36.67 . Zawsze po spadku mialam okres a tu cisza. Czekam bo do okresu niby ok 3 dni. Wykres troche chaotyczny ale w miare mozliwosci zaznaczylam to co mialam spisane na kartce. Czy jest sens dzis robic test ew czy beta by cos pokazala ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 07:36
-
Beta mogłaby już coś pokazać. Ale ja bym jednak poczekała do terminu @.Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Czekanie najgorsze, chyba wszystkie staraczki o tym wiedzą bardzo dobrze... Przeglądałam tutaj kiedyś wykresy dziewczyn, którym udało się zajść w ciążę i było sporo takich wykresów z jedno a nawet dwudniowym spadkiem temperatury, a później znów wzrost i zielona kropeczka także wszystko jest możliwe. Powodzenia
-
Ja dostałam @ przy temperaturze 36,9; 2 dni po terminie przewidywanej @. Teraz mam cały czas ok. 36.8, a to już 4 d.c. i to już drugi taki miesiąc pod rząd. Wczoraj bardzo bolało mnie podbrzusze i kłują jajniki. Więc niestety temperatura czasem szaleję.
A Tobie Dexia życzę powodzenia. -
Niestety beta ujemna wstępnie do okresu zostało jeszcze 2. Kg 3 dni. Czy jest możliwość że jeszcze może nic nie wykryć beta czy to już przesądzone? I spadła dziś temp do 36.61 więc pewnie dziś lub jutro okres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 09:06
-
Trzeba próbować do skutku, może następnym razem, trzymam mocno kciuki
Dziewczyny, dzisiaj odnotowałam spadek temperatury to ewentualnego okresu jeszcze okolo 4 dni, choć jestem na luteinie, więc pewnie się wydłuży. Czy ten dzisiejszy spadek to bardzo dużo? Jak przeglądałam różne wykresy, to chyba widziałam i większe..
-