X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spadek temperatury a brak okresu
Odpowiedz

Spadek temperatury a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, chciałam zapytać, czy miała może któraś podobnie? temperatura spada 4 dzień, dziś już mocno, a okresu brak... badałam szyjkę to jeszcze 3 dni temu była nisko, a teraz ledwo ją sięgam tak wysoko.. @ wyznaczona była na wczoraj, a co do temperatury, to zmierzyłam o stałej porze i położyłam się jeszcze spać, przed wstaniem znowu zmierzyłam i było 36,8.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 10:02

• Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem @ przyjdzie lada dzień :) spadek tempki zazwyczaj następuje kilka dni przede miesiączką albo w dniu miesiaczki ;)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ