X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spadek temperatury a brak okresu
Odpowiedz

Spadek temperatury a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, chciałam zapytać, czy miała może któraś podobnie? temperatura spada 4 dzień, dziś już mocno, a okresu brak... badałam szyjkę to jeszcze 3 dni temu była nisko, a teraz ledwo ją sięgam tak wysoko.. @ wyznaczona była na wczoraj, a co do temperatury, to zmierzyłam o stałej porze i położyłam się jeszcze spać, przed wstaniem znowu zmierzyłam i było 36,8.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 10:02

• Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem @ przyjdzie lada dzień :) spadek tempki zazwyczaj następuje kilka dni przede miesiączką albo w dniu miesiaczki ;)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ