Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spadek temperatury w 12pdo
Odpowiedz

Spadek temperatury w 12pdo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Koko12 Nowa

Wysłany: 26 lutego 2022, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy spadek temperatury o 0.4 st w 12dpo świadczy i zbliżającej się @? Czy jest jeszcze szansa ?

MamaNeli lubi tę wiadomość

• Vanilliowaczekolada Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2022, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koko12 wrote:
    Witam, czy spadek temperatury o 0.4 st w 12dpo świadczy i zbliżającej się @? Czy jest jeszcze szansa ?

Zawsze jest szansa, nasze organizmy są czasami zaskakujące. Często mówi się o tzw. dołku implantacyjnym, trzeba poczekać czy jutro temperatura wskoczy znowu do góry. 🍀
    Ja np nie miałam spadku temperatury, od początku się pięła w górę. Ale każdy organizm jest inny 😉

19.02 ⏸
    21.02 BetaHCG 63,2 💚
    23.02 BetaHCG 223 💚💚
    7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
    11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
    14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
    18+6 Ok. 274 g 💙
    06.07 badania połówkowe ✊🏻

Planowany termin: 03.11.2022 💚
  • Koala27 Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2022, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koko12 wrote:
    Teoretycznie implantacja jest pozliwa pomiędzy 6-12 DPO
    Wszystko zależy od tego jak długa masz drugą fazę.

• MamaNeli Debiutantka

Wysłany: 28 lutego 2022, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koko12 wrote:

Hej i jak temp u Ciebie temperatura dzisiaj? Skoczyła?
    Mam identyczną sytuację, temperaturę mierze od 3 cykli i jeszcze nigdy nie miałam tak dużego spadku tym bardziej w 12 dpo wg ovu.

• Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2022, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziewczyny ja troszkę zupełnie inne pytanie ale nigdy obserwacji temp nie robiłam. Gdzie robicie pomiary? Czy pod językiem będzie ok?

age.png
    age.png
  • Koala27 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2022, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żelka1990 wrote:
    Hej. Dziewczyny ja troszkę zupełnie inne pytanie ale nigdy obserwacji temp nie robiłam. Gdzie robicie pomiary? Czy pod językiem będzie ok?
    Najlepiej robić w pochwie albo odbycie. Pomiary pod językiem są niemiarodajne i często oszukuja

Matleena89, Żelka1990 lubią tę wiadomość

• Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2022, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koala dzieki za odpowiedz. Czekam właśnie na okres i z nowym cyklem zacznę pomiary temp.

age.png
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ