X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spirala, plamienie, ciąża????
Odpowiedz

Spirala, plamienie, ciąża????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2022, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, szukałam w którym poście moge opisać problem ☺️... Zaloze nowy wątek może któraś pomoże.
    Miałam ostatnią miesiączkę 28.06 (mam założona spirale od stycznia, mam dwójkę dzieci rok po roku 🤭☺️) na pewno miesiączka bo trwała 6 dni, żywa krew, zapach. Z mężem się przytulaliśmy 21, 22. 06. (24,25 dzień cyklu) Teraz miesiączka spóźnia mi się 4 dni, w środku mam brązowa krew od 3 dni (sprawdzam palcem w środku bo na majtkach miałam jedynie trochę sluzu brązowego) .. A odkąd mam spirale to miałam cykle w punkt co 31 dni.. Nie wiem co się dzieje, czy owulacja była późno, czy mimo spirali jestem w ciąży... Ja zawsze wszystko zapisuję w kalendarzyku, każdy objaw, każdy śluz, bo nie możemy pozwolić sobie na 3 dziecko tym bardziej jak mamy taką małą różnice wieku..
    Oczywiście dziś zadzwonię do gin, ale co o tym myślicie :(

W sumie to ginekolog umówiony na poniedziałek.

Boję się, nie wiem co myśleć.. Bo ja już myślę czy mój mąż nie ma plemników z stali a ja jestem płodna codziennie....

Dziękuję 🌷

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2022, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robiłaś test albo betę?

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2022, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:
    A robiłaś test albo betę?
    Jeszcze nie, bo wierz mi ze po ciąży rok po roku mam okropny stres, blokade w głowie... :/
    Wydałam tyle pieniędzy na spirale a ciągle się boję seksu a jak już przyjdzie co do czego to później ciągły strach :(

Tak jak napisałam wyżej mam ginekologa w poniedziałek, więc jeszcze poczekam.
    Tylko martwi mnie ta brązowa krew, albo po prostu to jest z stresu nie mam pojęcia.

Za każdą kobietke tutaj która czeka na dzidziusia trzymam kciuki ❤️❤️❤️!!!

Naprawdę organizm kobiety jest każdy inny z tego ile tutaj wyczytałam ❤️

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2022, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś miała podobny przypadek?

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ