Spirala, plamienie, ciąża????
-
Cześć dziewczyny, szukałam w którym poście moge opisać problem ☺️... Zaloze nowy wątek może któraś pomoże.
Miałam ostatnią miesiączkę 28.06 (mam założona spirale od stycznia, mam dwójkę dzieci rok po roku 🤭☺️) na pewno miesiączka bo trwała 6 dni, żywa krew, zapach. Z mężem się przytulaliśmy 21, 22. 06. (24,25 dzień cyklu) Teraz miesiączka spóźnia mi się 4 dni, w środku mam brązowa krew od 3 dni (sprawdzam palcem w środku bo na majtkach miałam jedynie trochę sluzu brązowego) .. A odkąd mam spirale to miałam cykle w punkt co 31 dni.. Nie wiem co się dzieje, czy owulacja była późno, czy mimo spirali jestem w ciąży... Ja zawsze wszystko zapisuję w kalendarzyku, każdy objaw, każdy śluz, bo nie możemy pozwolić sobie na 3 dziecko tym bardziej jak mamy taką małą różnice wieku..
Oczywiście dziś zadzwonię do gin, ale co o tym myślicie
W sumie to ginekolog umówiony na poniedziałek.
Boję się, nie wiem co myśleć.. Bo ja już myślę czy mój mąż nie ma plemników z stali a ja jestem płodna codziennie....
Dziękuję 🌷👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
A robiłaś test albo betę?👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
dominikawa wrote:A robiłaś test albo betę?
Wydałam tyle pieniędzy na spirale a ciągle się boję seksu a jak już przyjdzie co do czego to później ciągły strach
Tak jak napisałam wyżej mam ginekologa w poniedziałek, więc jeszcze poczekam.
Tylko martwi mnie ta brązowa krew, albo po prostu to jest z stresu nie mam pojęcia.
Za każdą kobietke tutaj która czeka na dzidziusia trzymam kciuki ❤️❤️❤️!!!
Naprawdę organizm kobiety jest każdy inny z tego ile tutaj wyczytałam ❤️👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -