Stres, przesunięcie miesiączki
-
Ok zakładam jeszcze jeden wątek bo widzę ciężko o pomoc na Forum.........A już jestem zdenerwowana mocno.
Czy któraś z Was przez mocny stres przesunęła sobie miesiączkę ale miała brązowe plamienia (4 dni zaraz będzie 5) ? Nie wiem co o tym myśleć, w poniedziałek mam ginekologa a na tyle kobiet które są na forum chciała bym uzyskać jakąś pomoc, odpowiedź.
Mam wkładkę Kylenne od stycznia tego roku.👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Nie wiem skąd jesteś, ale w Trójmieście jest takie miejsce jak SOR ginekologiczny, nie ma kolejek i jeżeli nie chcesz czekać do poniedziałku sprawdź czy w nie ma takiego miejsca w Twoim mieście
Maliina lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶
👩💼28
👩🦲29 -
Selleni wrote:Nie wiem skąd jesteś, ale w Trójmieście jest takie miejsce jak SOR ginekologiczny, nie ma kolejek i jeżeli nie chcesz czekać do poniedziałku sprawdź czy w nie ma takiego miejsca w Twoim mieście
Mam dwójkę małych dzieci a moj stres mnie zabija od środka👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Nie wiem jak wyjaśniła się sytuacja powyższa , ale właśnie mam osunięcie w miesiączce o ponad 2 tygodnie, lekkie plamienia a bardziej wydzielina z krwią (Zawsze miałam regularne miesiączki co do miesiąca ) staramy się już od roku o dziecko . Wynik ciążowy ujemny wizyta w klinice, pęcherzyk nie pękła stad opóźnieni, dostalam zastrzyk hormonalny i tabletki na unormowanie progresteronu. Czy może ktoś już miał podobna sytuacje? Cała w stresie…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2022, 09:26
-
Maliina wrote:Ok zakładam jeszcze jeden wątek bo widzę ciężko o pomoc na Forum.........A już jestem zdenerwowana mocno.
Czy któraś z Was przez mocny stres przesunęła sobie miesiączkę ale miała brązowe plamienia (4 dni zaraz będzie 5) ? Nie wiem co o tym myśleć, w poniedziałek mam ginekologa a na tyle kobiet które są na forum chciała bym uzyskać jakąś pomoc, odpowiedź.
Mam wkładkę Kylenne od stycznia tego roku. -