X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Stres, przesunięcie miesiączki
Odpowiedz

Stres, przesunięcie miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2022, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok zakładam jeszcze jeden wątek bo widzę ciężko o pomoc na Forum.........A już jestem zdenerwowana mocno.

Czy któraś z Was przez mocny stres przesunęła sobie miesiączkę ale miała brązowe plamienia (4 dni zaraz będzie 5) ? Nie wiem co o tym myśleć, w poniedziałek mam ginekologa a na tyle kobiet które są na forum chciała bym uzyskać jakąś pomoc, odpowiedź.

Mam wkładkę Kylenne od stycznia tego roku.

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Selleni Koleżanka

Wysłany: 3 września 2022, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem skąd jesteś, ale w Trójmieście jest takie miejsce jak SOR ginekologiczny, nie ma kolejek i jeżeli nie chcesz czekać do poniedziałku sprawdź czy w nie ma takiego miejsca w Twoim mieście

Maliina lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶
    👩‍💼28
    👩‍🦲29
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2022, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selleni wrote:
    Nie wiem skąd jesteś, ale w Trójmieście jest takie miejsce jak SOR ginekologiczny, nie ma kolejek i jeżeli nie chcesz czekać do poniedziałku sprawdź czy w nie ma takiego miejsca w Twoim mieście
    Widze ze mamy na Śląsku kilka w Katowicach chyba pojadę jutro :( :(
    Mam dwójkę małych dzieci a moj stres mnie zabija od środka

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 27 września 2022, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak wyjaśniła się sytuacja powyższa , ale właśnie mam osunięcie w miesiączce o ponad 2 tygodnie, lekkie plamienia a bardziej wydzielina z krwią (Zawsze miałam regularne miesiączki co do miesiąca ) staramy się już od roku o dziecko . Wynik ciążowy ujemny :/ wizyta w klinice, pęcherzyk nie pękła stad opóźnieni, dostalam zastrzyk hormonalny i tabletki na unormowanie progresteronu. Czy może ktoś już miał podobna sytuacje? Cała w stresie…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2022, 09:26

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 27 września 2022, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Ok zakładam jeszcze jeden wątek bo widzę ciężko o pomoc na Forum.........A już jestem zdenerwowana mocno.

Czy któraś z Was przez mocny stres przesunęła sobie miesiączkę ale miała brązowe plamienia (4 dni zaraz będzie 5) ? Nie wiem co o tym myśleć, w poniedziałek mam ginekologa a na tyle kobiet które są na forum chciała bym uzyskać jakąś pomoc, odpowiedź.

Mam wkładkę Kylenne od stycznia tego roku.
    Mi przez mocny stres zniknęła miesiączka na 3 miesiące.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ