X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów szyjka i śluz sprzeczna z temperatyrą
Odpowiedz

szyjka i śluz sprzeczna z temperatyrą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kashamba Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy miala ktoraś z was coś takiego że wg śluzu i szyjki owulacja wystąpiła natomiast temperatura nie. Ja właśnie mam w tym cykluvze temp skacze góra, dół a szyjkę mialam wysoko, miękką i otwartą śluz też był przeźroczysty i rozciągliwy brzuch też bolał jak na owu, tylko ta temperatura jakaś nie taka jak powinna.

Aniołek [*] 06. 02. 2014
    Julek 16. 08. 2015
  • Kashamba Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/1a19cfece84fef7ce6af52e86af3bc2f

Aniołek [*] 06. 02. 2014
    Julek 16. 08. 2015
  • Dora88 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kashamba a sprawdzaaś czy przypadkiem nie masz pcos?

Kiedyś to się stanie... i się stało.... Kocham
    d5f2d2ef3d.png
  • Kashamba Koleżanka

Wysłany: 16 lipca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie. A co to w ogóle jest i jak się objawia? W lutym poroniłam i mialam łyżeczkowanie, a teraz po tym wszystkim te cykle mi się takie dziwne porobiły raz 72 dc, 23 albo 36.

Aniołek [*] 06. 02. 2014
    Julek 16. 08. 2015
  • Alinna Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, potrzebuje pomocy bo nie wiem jak ocenić wysokość macicy otwartość i twardość,proszę WAS dziewczyny pomożcie mi bo jestem Nowa. Pozdrawiam

Alina
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinna wrote:
    Witam, potrzebuje pomocy bo nie wiem jak ocenić wysokość macicy otwartość i twardość,proszę WAS dziewczyny pomożcie mi bo jestem Nowa. Pozdrawiam
    Może skup się na temp. i sluzie bo z szyjka to różnie bywa :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Alinna Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, po śluzie wychodzi że mam dziś dzień płodny, i nie wiem na ile to wiarygodne skoro nie wiem co z szyjką.

Alina
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinna wrote:
    Dzięki, po śluzie wychodzi że mam dziś dzień płodny, i nie wiem na ile to wiarygodne skoro nie wiem co z szyjką.
    Wiem z doświadczenia że szyjka lubi 'wędrować' w ciągu dnia więc wg. mnie jaka jest jej wiarygodność jeżeli np. w dniu owulacji potrafi być na każdym możliwym położeniu?
    powinno sie ja badać o tej samej porze ale czy będzie to wiarygodne? nie wiem czy zmienia położenie w zależności od pory dnia czy jak jej sie podoba :/ tego nie wiem więc jej nie badam :)
    Zerkałam na Twój wykres i dni płodne dopiero sie zaczęły czyli do owulacji może być hohoooo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 15:44

Alinna lubi tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Alinna Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie to mnie zdziwiło że zaraz po miesiączce wyskoczył mi dzień płodny. Nigdy wcześniej nie interesowałam się tak dogłębni swoim ciałem bo i po co ,nie było mi to potrzebne ,Z tond moje zdziwieni że to już dziś.

Alina
  • Ewosińska Ekspertka

Wysłany: 3 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe,że zaraz po miesiączce miałaś dzień płodny-to się zdarza.Dlatego, ja działając wg napro, muszę obserwować sluz również podczas miesiączki.

" Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ