X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Taka sama temperatura kilka dni pod rząd.
Odpowiedz

Taka sama temperatura kilka dni pod rząd.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anamaya Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam grupowiczki czy któraś miała jak ja kilka dni pod rząd taką samą temperaturę? Mierzę o stałej porze w ustach to samo miejsce i od 3 dni mam 36.74. To nie pierwszy cykl gdzie tak mam i zastanawiam się czy to normalne. I nie wiem przez tą stałość czy była owulacja

Endometrioza III stopień -laparoskopia styczeń 2019
    Sierpień (2018) do sierpnia 2019 antykoncepcja Sylvie 30
    Stymulacje nieudane brak ciąży.
    7.01.21 usunięcie jajowodu lewego (wodniak jajowodu)

974532d3a26eb3f9b5b86c28ae07c10c.png

Staranie o maluszka- 15 miesięcy

0206caf120fd2a0ab1bb18d9cbf93fd3.png
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W prawdzie nie mam tak dokładnego termometra, ale tez mam taką tendencje do stałej temperatury kilka dni z rzędu.
    Przed owu było to 36,4 a po owu 36,8 więc był wzrost po czym mogę wnioskować, że owulacja jednak była, po owu temp nie spadła puki co do wartości z przed owu.
    A u Ciebie jak to wygląda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 17:10

Trombofilia
    Rozjechane cytokiny
    Cross match 29,9%, allo mlr 0%

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
    02/04 histeroskopia, przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycyklina+Metronidazol), adenomioza

09/06 (S) V FET ❄️
    6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
    17 dpt bhcg 5633
    24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
    7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
    9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
    12+5 CRL 6,9 cm prenatalne i NIPT prawidłowe

preg.png
  • Anamaya Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo_ana wrote:
    W prawdzie nie mam tak dokładnego termometra, ale tez mam taką tendencje do stałej temperatury kilka dni z rzędu.
    Przed owu było to 36,4 a po owu 36,8 więc był wzrost po czym mogę wnioskować, że owulacja jednak była, po owu temp nie spadła puki co do wartości z przed owu.
    A u Ciebie jak to wygląda?

Obecnie powinnam być po owu ale u mnie to wszystko mocno skomplikiwane. W stopce mam obecny cykl i szczerze nie wiem czy była owu czy nie heh

Endometrioza III stopień -laparoskopia styczeń 2019
    Sierpień (2018) do sierpnia 2019 antykoncepcja Sylvie 30
    Stymulacje nieudane brak ciąży.
    7.01.21 usunięcie jajowodu lewego (wodniak jajowodu)

974532d3a26eb3f9b5b86c28ae07c10c.png

Staranie o maluszka- 15 miesięcy

0206caf120fd2a0ab1bb18d9cbf93fd3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ