SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Taka sama temperatura kilka dni pod rząd.
Odpowiedz

Taka sama temperatura kilka dni pod rząd.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anamaya Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam grupowiczki czy któraś miała jak ja kilka dni pod rząd taką samą temperaturę? Mierzę o stałej porze w ustach to samo miejsce i od 3 dni mam 36.74. To nie pierwszy cykl gdzie tak mam i zastanawiam się czy to normalne. I nie wiem przez tą stałość czy była owulacja

Endometrioza III stopień -laparoskopia styczeń 2019
    Sierpień (2018) do sierpnia 2019 antykoncepcja Sylvie 30
    Stymulacje nieudane brak ciąży.
    7.01.21 usunięcie jajowodu lewego (wodniak jajowodu)

974532d3a26eb3f9b5b86c28ae07c10c.png

Staranie o maluszka- 15 miesięcy

0206caf120fd2a0ab1bb18d9cbf93fd3.png
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W prawdzie nie mam tak dokładnego termometra, ale tez mam taką tendencje do stałej temperatury kilka dni z rzędu.
    Przed owu było to 36,4 a po owu 36,8 więc był wzrost po czym mogę wnioskować, że owulacja jednak była, po owu temp nie spadła puki co do wartości z przed owu.
    A u Ciebie jak to wygląda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 17:10

5 lat walki o nasz cud 🌈
    11/2021 9/12 tc 💔

🔸 IVF: 03/2024
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany

09/06 (S) V FET ❄️ 🌈🍀
    Nasza córeczka jest już z nami 💖
    20.02.2026 (39+2) CC 3790g 56 cm

age.png
  • Anamaya Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo_ana wrote:
    W prawdzie nie mam tak dokładnego termometra, ale tez mam taką tendencje do stałej temperatury kilka dni z rzędu.
    Przed owu było to 36,4 a po owu 36,8 więc był wzrost po czym mogę wnioskować, że owulacja jednak była, po owu temp nie spadła puki co do wartości z przed owu.
    A u Ciebie jak to wygląda?

Obecnie powinnam być po owu ale u mnie to wszystko mocno skomplikiwane. W stopce mam obecny cykl i szczerze nie wiem czy była owu czy nie heh

Endometrioza III stopień -laparoskopia styczeń 2019
    Sierpień (2018) do sierpnia 2019 antykoncepcja Sylvie 30
    Stymulacje nieudane brak ciąży.
    7.01.21 usunięcie jajowodu lewego (wodniak jajowodu)

974532d3a26eb3f9b5b86c28ae07c10c.png

Staranie o maluszka- 15 miesięcy

0206caf120fd2a0ab1bb18d9cbf93fd3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ