Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura 40 stopni
Odpowiedz

Temperatura 40 stopni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zmierzyłam temperaturę jak zwykle zaraz po przebudzeniu i wynosiła 40.42 stopnie. Byłam w szoku i za chwilę zrobiłam kolejny pomiar i już było tylko 36.50. I teraz który mam wpisać ?

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee... a czujesz się na 40 stopni? Bo gdy ja ostatnio miałam 40 stopni, to raczej słabo kojarzyłam :>.

• patrycja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie dobrze zawsze przeżywam gorączkę ;) Ale u mnie pewnie bateria do wymiany :P

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, raczej ;).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ