Temperatura A częste mocne pobudki
-
Witam, budzę się często w nocy do dziecka. Są to różne pory i różna długość mojej aktywności. Czasem mam tylko godzinę miedzy jedna pobudka a druga. Czy temperatura,która mierze codziennie o tej samej porze może być co nieco zaklamana? Czasem mam lepsze noce i dłużej śpię jednym ciągiem czyt. 2-3h, , a czasem bardzo krótko 30min-1h.Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩 -
Ja bym Ci doradzila po prostu wybrac jedna godzine do mierzenia i probowac obserwowac kilka cykli czy uda Ci sie cos z tego mierzenia wywnioskowac czy jednak te pobudki zaburzaja wyniki. Taka moja rada.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Ja bym Ci doradzila po prostu wybrac jedna godzine do mierzenia i probowac obserwowac kilka cykli czy uda Ci sie cos z tego mierzenia wywnioskowac czy jednak te pobudki zaburzaja wyniki. Taka moja rada.Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩 -
Karmiące mamy bardzo częso mają problem z pomiarem temperatury. Potrzebne jest wtedy urządzenie, które samo określi naszą podstawową temperaturę ciała. Niestety pomiar codziennie o tej samej porze dnia nie jest możliwy (np w naszym przypadku) bo nasz 4 miesięczny szkrab budzi się na małe przekąski.
Kiedyś szukając rozwiązania trafiłem na Tempdrop, termometr nieustannie mierzy temperaturę i dzięki czujnikowi ruchu potrafi wykryć czy śpimy 3 h ciągiem.
Zapraszamy na www.zaplanujrodzine.pl
Informacje o metodach, urządzeniach, oraz aplikacjach do NPR -