Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura a przerywany sen
Odpowiedz

Temperatura a przerywany sen

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie odnośnie pomiaru temperatury. Wiem, że najlepiej o tej samej porze i po przebudzeniu.
    Ale:
    Jeśli wstaję codziennie do pracy o 6:40 i tak też zazwyczaj mierzę temp., a np. obudzę się o 6:10, leżę sobie jeszcze, ale jestem już przytomna to czy powinnam zmierzyć temp. o tej 6:10 jak już się obudziłam czy ważniejsza jest ta sama godzina, czyli 6:40?

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym mierzyła o tej 6.10 bo jest zaraz po przebudzeniu, a róznica pół godz jest podobno w mierzeniu dopuszczalna

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, w sumie też tak bym zrobiła :)

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ