X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura a przerywany sen
Odpowiedz

Temperatura a przerywany sen

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie odnośnie pomiaru temperatury. Wiem, że najlepiej o tej samej porze i po przebudzeniu.
    Ale:
    Jeśli wstaję codziennie do pracy o 6:40 i tak też zazwyczaj mierzę temp., a np. obudzę się o 6:10, leżę sobie jeszcze, ale jestem już przytomna to czy powinnam zmierzyć temp. o tej 6:10 jak już się obudziłam czy ważniejsza jest ta sama godzina, czyli 6:40?

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym mierzyła o tej 6.10 bo jest zaraz po przebudzeniu, a róznica pół godz jest podobno w mierzeniu dopuszczalna

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, w sumie też tak bym zrobiła :)

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ