temperatura na wykresie a przeziebienie
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny,nie znalazlam nigdzie takiego tematu ( jesli przeoczylam to przepraszam..) Mianowicie mam pytanie co do temperatury na wykresie... od ponad tygodnia jestem przeziebiona...katar, kaszel,bol gardla itp..moja tepemperatura utrzymuje sie na 37,0 37,1 jak narazie..moze byc ona taka wysoka z powodu przeziebienia, a owulacja mogla wcale nie miec miejsca ?
Jak to jest ? Pod pacha jest 36,5 z gory dziekuje za odpowiedz -
nick nieaktualnyPod pacha nie warto mierzyc jesli chcesz prowadzic wykres;) ja niestety tez bylam przeziebiona prawdopodobnie gdy miala byc owulacja i skoku niestety nie bylo:/ czyli cykl bezowulacyjny. A Ty sie lecz bierz leki a temp zaznaczaj zeby ignorowalo dopoki sie nie wyleczysz:)
vanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety póki się nie wyleczysz to Twoje temperatury będą nieważne i powinnaś je oznaczyć jako takie. Może się zdarzyć, ze w tym cyklu trudno będzie wyznaczyć owu na podstawie tempki. Obserwuj inne objawy.
-
nick nieaktualnyNie bierz pod uwage temp podczas choroby, przeziębienia itp. U mnie nie było widac skoku po nieprzespanych nocach - ze stresu nie mogłam spac i podejrzewałam że bedę miała cykl bezowulacyjny. Jednak później temp sie podniosła. Obserwuj sluz ewentualnie szyjkę, obserwację temp sobie odpuść.
-