X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura przy antykoncepcji
Odpowiedz

Temperatura przy antykoncepcji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasita Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim, a w szczególności przygotowującym się do in vitro :)

Nurtuje mnie wątek temperatur podczas stosowanie antykoncepcji hormonalnej. Może mogłyby się wypowiedzieć dziewczyny, które je mierzyły podczas stosowania pigułki w przygotowaniu do inv.

Czy podczas zażywaniav tabletek temperatury utrzymywały się na stałym, wyższym poziomie? Czy w przerwie między opakowania spadały czy może nadal byłyv wyższe?

+ Ile trwalo unormowanie waszych temperatur bbt po postawieniu antykoncepcji?

Kasita
    16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
    05.12 - pozytywna beta
    15.12 - bicie serca :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ